Conference League

Noah Nartey efter debutmål: Det er rigtig fedt

Noah Nartey scorede sit første mål for Brøndby, da Llapi sendt hjem med et stort nederlag. Den unge midtbanemand var naturligt glad efter kampen.

Silkeborgs Lubambo Musonda og Brøndbys Noah Nartey under superligakamppen mellem Brøndby og Silkeborg IF i på Brøndby Stadion søndag den 17. marts 2024.

Noah Nartey kronede en fremragende kamp på Brøndbys midtbane med en smuk langskudskasse torsdag aften.

Her var Brøndby i stort spilhumør, da Llapi fra Kosovo var modstanderen i den første kamp i anden runde af Conference League-kvalifikationen.

Det upåagtede udehold fik ørene i Brøndby-maskinen, som endte med at vinde med hele 6-0. Og Nartey var særligt glad for den gul-blå første halvleg.

– Jeg føler, at i første halvleg, der får vi trykket dem ned, og får at score nogle mål, og så i anden halvleg, der lukker vi dem bare helt ned, udtaler Nartey til Viaplay efter kampen.

Nartey scorede midtvejs i første halvleg på et knastørt hug fra kanten af feltet. Det var ikke bare det første mål på hjemmebanen, men hans første scoring nogensinde på Brøndbys førstehold.

– Det var selvfølgelig fedt. Mit første mål for Brøndby her på Brøndby Stadion, det er også rigtig fedt.

Nartey spillede en strålende kamp, men konkurrencen er stor på den centrale midt. Og den unge Brøndby-spiller vil heller ikke spekulere i, hvad han skal gøre, for at holde startpladsen.

– Det ved jeg ikke. Jeg prøver bare at gøre mit bedste og spille det bedste, jeg kan, og så er det op til træneren at vælge, hvem han helst vil spille med, slutter Nartey.

Det var Noah Narteys 11. kamp på Brøndbys førstehold.