Conference League

Froholdt efter svær sejr: Noget vi ikke var vant til

Det var en svær kamp, fortæller Victor Froholdt efter F.C. Københavns sejr ude mod Bruno’s Magpies.

FCKs Victor Froholdt i Superligakampen mellem Lyngby og FC København på Lyngby Stadion mandag den 22. juli 2024
Foto: Thomas Sjoerup/Ritzau Scanpix

Der skulle gå en halv time, inden F.C. København fik prikket hul på bylden mod Bruno’s Magpies fra Gibraltar.

Den københavnske maskine hakkede noget i det, da miniputterne blev besejret med 0-3 i den første kamp i 2. runde af Conference League-kvalifikationen.

Victor Froholdt scorede opgørets sidste mål, og efter kampen medgav han da også, at det ikke bare var en dans på roser mod Bruno’s Magpies.

– Det var en svær kamp at spille. Noget vi ikke helt var vant til hjemme for den hjemlige liga, men vi kommer og får det resultat, som vi havde forventet og skulle få. Så det er vi overordnet tilfredse med, fortæller Froholdt til Campo efter kampen.

Det var længe målløst på scoringstavlen, og først efter Elyounoussis føringsmål begyndte spillet at flyde for FCK.

FCK spiller mod Bruno's Magpies
Foto: Allan Hvid

– Jeg synes, vi har lidt svært ved at få brudt dem ned den første halve time, men jeg synes, de bliver løsnet mere og mere op. Og vi finder ud af, at vi måske skal spille lidt mere bag dem for skabe chancer. Det lykkedes vi med, og så kommer der også mere plads centralt.

Bolden hoppede og dansede på den tørre bane i Gibraltar, og det var bestemt ikke til københavnernes fordel. Men det var FCK forberedte på, fortæller Froholdt.

– Vi havde prøvet at forberede os lidt hjemmefra med ikke at vande banen derhjemme og på den måde gøre det lidt tørt. Men det er klart, at det er svært at spille fodbold, men man må bare arbejde med de forudsætninger, man har. Og det synes jeg også, at vi gjorde.

Den 18-årige kant var glad for at være med fra start, og trods sin kasse efter 65 minutter var han kun nogenlunde tilfreds med sin egen præstation.

– Jeg er altid glad, når jeg spiller fra start, og det er jo også min mulighed, men jeg skal også bare ind og hjælpe holdet med det, jeg kan bidrage med. Det synes jeg, at jeg fik gjort i dag, uden at det var den bedste præstation i mit liv overhovedet. Men jeg er nogenlunde tilfreds med mig selv.

Returkamp i næste uge. Det kan vel ikke gå galt?

– Vi skal selvfølgelig være på tæerne, men der skulle gå meget galt, men selvfølgelig skal vi være oppe på tæerne, og vi tager ingenting for givet. Så vi skal bare gøre alt, hvad vi kan, og vi glæder os sindssygt meget til at spille den kamp også, slutter Froholdt.

Der er returopgør i Parken den 1. august.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P