NordicBet Ligaen

Derfor er ‘udstødte’ OB’ere tilbage i varmen

Træningen i OB har gennem længere tid været delt op, men nu træner truppen samlet igen. Søren Krogh sætter her ord på beslutningen.

Søren Krogh efter OB's sejr mod Randers FC.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Gennem længere tid har der været to grupper, når OB’s spillere er gået på træningsbanen i Ådalen.

Den ene gruppe for dem, som vil OB og projektet under ledelse af cheftræner Søren Krogh. Og den anden for dem, som ønsker et skifte væk.

Men siden tirsdag har alle igen trænet sammen i en stor gruppe. For nu er tiden atter moden til at se hinanden an, lyder det fra OB’s cheftræner, Søren Krogh.

– Jamen, nu har vi haft ét forløb (med træning i to grupper, red.), og nu prøver vi at se, om det hele kan forenes, i og med, at vi er et lille stykke inde i sæsonen.

– Vi prøver nu at se, hvad det kan gøre ved gruppen, at vi samler det hele en gang til. Så det bliver forhåbentlig en win-win for alle også dem, som ikke har været med.

Har der været en form for forsoning?

– Nej, det handler slet ikke om det. Det handler egentlig om nogle spillere, som muligvis har skullet noget andet, og derved ikke har haft fokus på OB, udtaler Søren Krogh til Campo.

Søren Krogh efter OB's sejr mod Randers FC.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

– Men igen, alt kan jo ske henover sådan et vindue her. Nu synes jeg, at det er fint, at vi lige får set, hvordan den samlede gruppe fungerer.

Det har blandt andet drejet sig om Tyler Burey, Aske Adelgaard, Rami Al Hajj og Alen Mustafic har alle været en del af det ‘udstødte’ hold. Kun sidstnævnte er skiftet væk.

Men om de andre kan komme permanent indenfor i varmen igen, kan Krogh ikke svare på.

– Det må vi se hen ad vejen. Det synes jeg, er alt for tidligt at svare på lige nu.

En anden, som har været meldt på vej væk, er Max Fenger. Han dumpede et lægetjek i norske Molde, skrev Bold i sidste uge, men onsdag var han atter at finde på træningsbanen i Ådalen.

Han kan da også være i spil til fredagens kamp mod HB Køge, fortæller Søren Krogh.

– Ja, nu må vi jo se, hvordan han reagerer på træningen her i dag (onsdag, red.), og om han er klar til at træne i morgen. Hvis alt går vel, så er han inde i overvejelserne, lyder det fra Krogh.

Troels Bech om Christian Sørensen: Kan godt li’ ham

OB møder HB Køge fredag aften på udebane. Kampen fløjtes op klokken 19.

Få det fulde overblik over weekendens kampe i tv

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P