NordicBet Ligaen

Troels Bech om Christian Sørensen: Kan godt li’ ham

Troels Bech har et godt øje til Christian Sørensen, som han har trænet for mange år siden i OB.

Troels Bech i skjorte til OB's kamp
Foto: OB.dk
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Christian Sørensen startede seniorkarrieren i OB, og han kunne muligvis også have sluttet den dér.

Bold skriver onsdag, at OB har været i dialog med FCK-backen tidligere på transfervinduet, hvilket stemmer overens med Campos oplysninger.

Troels Bech er som sportsdirektør både manden med kuglepennen og makulatoren i OB, og han har et særdeles godt kendskab til Christian Sørensen.

– Jeg kan godt lide Christian. Jeg har selv trænet ham hernede. Men så stopper snakken også der, udtaler sportsdirektøren, da Campo spørger til OB’s interesse i den 31-årige back. Men Bech ønsker ikke at uddybe, om der har været dialog.

– Du kan ikke få lavet sådan en lang quiz over CPR-numre. Altså vi kommer hverken til at oplyse, hvilke positioner, og slet ikke hvilke personer, vi er efter. Det ville da også være mageløst tåbeligt, hvis det var sådan noget, vi gik og annoncerede, udtaler Troels Bech til Campo.

Christian Sørensen og Troels Bech var begge i OB tilbage i 2013.

Trybull spøger stadig

Selvom Sørensen fortsat er i F.C. København, så løber Tom Trybull stadig rundt i Ådalen. Og det er selvom hans kontrakt i OB udløb i juli.

Og både OB og tyske Trybull ser da også fortsat hinanden an, fortæller Troels Bech.

– Han er her for sin egen skyld i første omgang, og mens han er her for sin skyld, og holde sig i gang for at gøre sig attraktiv overfor andre, så holder vi da også øje med hinanden.

– Jeg vil da tro, at han kigger lige så nysgerrigt på, hvad der er under udviklingen her, som også er en forandring i forhold til det, han var en del af i sidste sæson. Og vi kigger da også efter, hvordan han passer ind, når han nu alligevel træner her.

– Men foreløbig er det primært en gentleman-agreement i den forstand, at en af vores tidligere spillere har brug for at holde sig i gang, og han bor i byen, og har iøvrigt fremstået som en god karakter i det hele taget, så han styrker vores træningsmiljø, slutter Troels Bech.

Derfor er ‘udstødte’ OB’ere tilbage i varmen

OB skal i kamp fredag aften klokken 19 ude mod HB Køge i NordicBet Liga.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P