Skotsk Fodbold

Schmeichel-debut i Celtic-sejr over City og Haaland

Det var tale om en sand målfest, da Kasper Schmeichel, Matt O’Riley og Celtic natten til onsdag slog Manchester City i en testkamp i USA.

Kasper Schmeichel havde lidt rust, der skulle bankes af.

Den blonde danske målmand hentede i første halvleg bolden ud af Celtic-målet to gange i testkampen mod Manchester City.

Men i den anden ende var danskerens holdkammerater skarpe, og de scorede tre gange før pausen.

Her blev Schmeichel sammen med blandt andet Matt O’Riley skiftet ud. Fra bænken kunne de to danskere se norske Erling Haaland score til 3-3 for City.

Men det var alligevel det skotske mandskab, som kunne juble i sidste ende. Luis Palma scorede til kampens resultat 4-3.

På lørdag møder Celtic endnu engang Premier League-modstand i USA. Der er det Chelsea, som er modstanderen.

O’Riley tiltrækker stor interesse: Rodgers er afslappet