Efter vild målfest: Sørensen havde foretrukket 2-2

Viborg og Brøndby leverede en af de vildeste afslutninger i en Superliga-kamp i nyere tid, men Brøndby-træner Jesper Sørensen kunne ikke tillade sig at være helt euforisk til trods for den – meget – sene udligning.

Jesper Sørensen under Brøndby IF's kamp mod AGF.

Brøndby troede, de havde stjålet et point to minutter inde i overtiden af kampen mod Viborg.

Det endte sidste sæsons sølvvindere også med at gøre. Men ikke før, Viborg bragte sig foran en gang til. Og Emmanuel Yeboah så scorede for anden gang i overtiden.

– Det var en vild afslutning, og så er sæsonen da skudt i gang, kan man sige, siger Brøndby-træner Jesper Sørensen til Campo.

Når det er sagt, har Brøndby-chefen svært ved at leve med, at mandskabet lukkede hele tre mål ind i Superliga-premieren.

– Jeg havde personligt foretrukket, at vi spillede 2-2.

– Vi går selvfølgelig efter at vinde 3-2, efter vi udligner. Men vi må ikke indkassere et mål på den måde, vi gør det på. Det er helt katastrofalt, siger Sørensen til Campo.

Viborg var foran 2-1 ved pausen efter to Jakob Vester-scoringer. Clement Bishoff havde scoret Brøndbys ene. Og den stilling holdt altså indtil stadionuret i Viborg havde rundet 90 minutter.

Den 51-årige Brøndby-træner giver udtryk for, at det i det hele taget var en mærkelig situation at stå i som ansvarlig for holdets præstation.

-Jeg var mere utilfreds end tilfreds over slutningen. Men til sidst skal vi jo bare være glad for, at vi overhovedet får et point.

– Det point vi får ved 2-2 er jeg virkelig utilfreds med, at vi bringer i fare, siger han.

Jesper Sørensen fortæller, at spillerne har fået at høre, hvad han mener om den måde, kampen blev lukket ned på.

– De har ikke kunnet mærke det til træning, men det er klart, vi evaluerer altid efter kampen – og der udtrykte jeg mig i klare vendinger om, at jeg ikke var tilfreds, siger han.

Brøndby spiller deres næste kamp allerede i morgen, torsdag. Det er mod KF Llapi fra Kosovo i kvalifikationen til Conference League. På mandag gælder det Vejle Boldklub i Superligaen.