Absurde scener: Argentina taber efter fire timers kamp

Fodbolden ved OL i Paris må siges at have fået en fuldstændig vanvittig begyndelse, da Argentina og Marokkos kamp først blev udsat og siden færdigspillet hele fire timer efter startfløjt.

En baneløber hjælpes fra banen ved OL i Paris.

Absolut kaos.

Det var, hvad der udspillede sig under kampen mellem Marokko og Argentina på den første dag med fodbold ved OL i Paris.

Her var stillingen indtil det 106. minut 2-1 til Marokko, inden argentinerne udlignede til 2-2 16 minutter inde i tillægstiden.

Udligningen udløste blandt andet en baneinvasion og kast med et kanonslag, som sprængte lige ved siden af de argentinske spillere.

Derfor blev kampen afblæst.

De fleste regnede med, at der dermed var tale om et slutfløjt, men det var altså ikke tilfældet. Kampen var blot suspenderet.

Mere end en time efter det “falske slutføjt” blev Argentinas udlignende mål til 2-2 tjekket igennem af kampens dommer ved hjælp af VAR.

Her fandt han, at der var offside, hvorfor målet blev annulleret.

Da kampen efter at have været suspenderet i to timer blev genoptaget, var stillingen derfor atter 2-1 til Marokko.

Sådan forblev det også frem til det rigtige slutfløjt, og afrikanerne henter dermed en sejr i sin første kamp ved OL, mens verdensmestrene fra Argentina må se sig slået.