Premier League

United meldes interesseret i udefrosset Chelsea-spiller

Ifølge den britiske journalist Ben Jacobs er Manchester United interesseret i at hente Trevoh Chalobah, der netop er blevet udefrosset af Chelsea-truppen.

Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Mandag blev det bekræftet, at Trevoh Chalobah ikke var blevet udtaget til den Chelsea-trup, der fælles rejser på træningslejr i USA forud for den kommende sæson.

Klubben har ikke givet nogen eksplicit forklaring på udeladelsen, og den oplagte forklaring er dermed, at den nye træner, Enzo Maresca, ganske simpelt har vurderet, at den engelske stopper ikke er god nok til at være en del af fremtidsplanerne hos ‘The Blues’.

Men måske er Chalobahs situation ikke så skidt endda. En anden engelsk storklub meldes nemlig interesseret i hans underskrift.

Ifølge Ben Jacobs, der skriver for mediet GiveMeSport, er Manchester United nemlig interesseret i at hente englænderen denne sommer.

25-årige Chalobah er angiveligt meget skuffet over beslutningen om at efterlade ham i London forud for træningslejeren, og han skulle derfor også personligt være interesseret i at finde sig en ny adresse.

Hvis Ben Jacobs oplysninger er korrekte, vil det kræve, at United finder i omegnen af 220 millioner kroner, hvis Chelsea skal lade sig friste til et salg.

Chalobah har kontrakt med Chelsea indtil sommeren 2028.

Hvis handlen lykkes vil United have hentet et helt nyt midtstopper-makkerpar, da klubben allerede tidligere i transfervinduet sprang banken for en ung forsvarer. Det kan du læse mere om her:

Officielt: United gafler ombejlet fransk stortalent

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P