Ligue 1

Højbjerg på plads – tilslutter sig prominente indkøb i Marseille

Pierre-Emile Højbjerg er officielt skiftet til Olympique de Marseille i den franske Ligue 1, og her er flere andre spillere også hentet ind som forstærkninger.

Pierre-Emile Højbjerg bliver en af flere forstærkninger under De Zerbi
Foto: Ritzau / Scanpix

Pierre-Emile Højbjerg er på plads i Marseille som en af flere forstærkninger.

Den danske midtbanespiller er hentet ind på en lejeaftale med Tottenham Hotspur, hvor der samtidig er indbygget en købsklausul.

Ifølge flere medier skal Olympique de Marseille op med 17 millioner pund svarende til 150 millioner danske kroner, hvis de vil sikre sig, at Højbjerg forbliver i klubben efter denne sæson.

Og Marseille har store planer under den tidligere Brighton-manager Roberto De Zerbi, der er ny cheftræner i den franske storklub.

28-årige Pierre-Emile Højberg skifter efter 184 kampe for Tottenham Hotspur, og han bliver en del af et ambitiøst projekt i det sydfranske.

Således er han sommerens femte indkøb hos De Zerbi, der også har fokus på andre navne, der vækker opsigt.

Pierre-Emile Højbjerg bliver en af flere forstærkninger under De Zerbi
Foto: Ritzau / Scanpix

Roberto De Zerbi har også hentet disse spillere:

Mason Greenwood

Mason Greenwood er nok det mest prominente navn Marseille allerede har hentet. Berømt og berygtet er den tidligere Manchester United-spiller, der har været anklager for partnervold og voldtægt. Men han er i hvert fald holdkammerat med Pierre-Emile Højbjerg fra den kommende sæson efter i sidste sæson at have været udlejet til Getafe.

​​Lilian Brassier

​​Lilian Brassier er hentet i den franske klub Brest, hvor han i sidste sæson spillede 30 kampe i forsvaret. 24-årige ​​Brassier er også hentet på et lån med købsoption.

Ismaël Koné

Ismaël Koné er hentet i Championship hos Watford, og han tager et skridt opad i karrieren. Koné har netop været en del af Canadas landsholdstrup, der kom langt i Copa America, hvor de dog tabte semifinalen til Lionel Messi og Argentina.

Bamo Meïté

Blev hentet til Marseille i foråret på en lejeaftale fra L’orient. Den er nu byttet ud med et permanent skifte.

Eddie Nketiah – rygte!

Derudover er der stærke forlydener om, at Pierre-Emile Højbjerg kan se frem til at få et velkendt ansigt helt fremme i Marseilles angreb.

Roberto De Zerbi skulle angiveligt have udset sig Arsenales angrebstalent Eddie Nketiah som et indkøb til den kommende sæson. Dette er dog stadig kun på rygtebasis og ikke en officiel handel.

Marseille og Pierre-Emile Højbjerg starter første sæsonen i Ligue 1 den 18. august, så der er noget tid at få spillet holdet sammen for Roberto De Zerbi.

I sidste sæson sluttede Marseille blot som nummer otte i Ligue 1. De har ikke vundet det franske mesterskab siden 2010.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P