Dzeko-hattrick sikrer sejr i Mourinhos første kamp

Der var smæk på, da Fenerbahce tirsdag aften vandt den første af to Champions League-kvalifikationskampe mod Lugano.

Det var en speciel første kamp i spidsen for Fenerbahce, som ‘The Special One’, José Mourinho, nød tirsdag aften.

Her mødte det tyrkiske mandskab schweiziske Lugano på udebane i en hæsblæsende Champions League-kvalifikationskamp, der endte 3-4 til udeholdet.

Hjemmeholdet kom foran efter bare fire minutter, men i første halvlegs tillægstid udlignede Edin Dzeko, så det stod helt lige til pausen.

I det første minut af anden halvleg lynede den 38-årige bosnier så igen, og bragte udeholdet foran 1-2.

Hjemmeholdet udlignede sidenhen, men igen var det Dzeko, der kort efter knuste deres håb. Dermed blev han hattrickhelt.

I det 74. minut scorede Fenerbahce så igen til 2-4, og selvom det lykkedes hjemmeholdet at få en reducering med i de sidste sekunder af overtiden, er det tyrkerne, der med 3-4-sejren, har det bedste udgangspunkt forud for næste kamp.