Premier League

Manchester United regner med at hente ung dansker

Chido Obi har tilbud fra Tyskland, men Manchester United føler sig overbevist om, at de vinder kampen for den unge dansker, skriver tysk journalist.

Det engelske fodboldforbund vil gafle Chido Obi-Martin fra DBU og Danmark.
Foto: Arsenal.com
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Interessen for danske Chido Obi har været stor, men søndag lød det, at den 16-årige angriber vaklede mellem Dortmund, Frankfurt og Manchster United.

Den unge angriber scorede imponerende 32 mål i 20 kampe for Arsenals akademi sidste sæson, men meget tyder på, at han ikke har scoret sit sidste mål i England.

For ifølge den tyske journalist Christopher Michel, føler Manchester United sig overbeviste om, at de vinder kampen om den unge dansker signatur.

Den tyske journalist skriver, at Chido Obi ønsker at forblive i England, hvor han har spillet siden 2022, da han skiftede fra F.C. København til Arsenal. Derfor falder valget på Manchester United fremfor de to tyske klubber.

Chido Obi har både tørnet ud for danske og engelske ungdomslandshold, men han fik debut for Danmarks U17-landshold i august 2023, hvor han har spillet lige siden. Her er det blevet til ti mål i 14 ungdomslandskampe.

Chido Obi scorede et hav af mål i sidste sæson, og det var noget, som imponerede Arsenal-ikon og ungdomstræner Jack Wilshere. Læs mere nedenfor:

Dansk komet imponerer Arsenal-ikon efter ny vild kamp

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P