FCK lægger stærkt fra land med sejr ude mod Lyngby

F.C. København tog mandag aften hul på den nye sæson med et opgør ude mod Lyngby Boldklub, hvor sejren aldrig for alvor var i fare.

FCK's Huescas i akmp om bolden mod Lyngby Boldklub.
O. Óskarsson
7′
M. Elyounoussi
30′
45′
90′

F.C. København og Lyngby Boldklub ramlede mandag aften sammen på sidstnævntes hjemmebane.

Her endte det med en forholdsvis overbevisende sejr for gæsterne, der fik scoret to gange og holdt nullet.

Spillerne Nathan Trott, Munashe Garananga og Rodrigo Huescas var alle med fra start og fik dermed deres officielle debuter i FCK-trøjen. Debuter, som de hver især kan være yderst tilfredse med.

Første halvleg bød på en tidlig scoring af Orri Oskarsson, der blev spillet fri i feltet af Huescas.

Efter en halv times spil kunne Mohamed Elyounoussi fordoble føringen, da han headede bolden i mål på et indlæg fra en velspillende Jordan Larsson.

Kort før pausen blev det også kortvarigt til 3-0 for FCK, men Orri Orskarssons scoring blev annulleret for offside.

Efter en første halvleg med total FCK-dominans bød de sidste 45 minutter på en langt mere jævnbyrdig affære, hvor Lyngby Boldklub både gik højere i presset, satte sig mere igennem i duellerne og havde flere perioder på bolden.

Gæsternes defensiv stod dog imod uden de helt store problemer, hvorfor sejren aldrig for alvor blev truet.

Lyngby-cheftræner Morten Karlsen måtte altså indkassere et nederlag i sin debut, mens FCK nu er strøget til tops i tabellen.