Vild målfest i Vejle: Randers vinder efter to Onugkha-mål

Vejles sportsdirektør fortalte før kampen, at angriberen German Onugkha er til salg. Det ‘fejrede’ sidste sæsons Superliga-topscorer med to scoringer. De rakte dog ikke til sejr.

G. Onugkha
37′
G. Onugkha
87′
M. Enggård
53′
S. Nordli
58′
T. Bany
90’+2′
45′
90′

German Onougkha har taget målstøvlerne med ind i den nye sæson.

Den store russiske angriber sparkede to gange bolden koldblodigt ind bag Randers FC-keeperen Paul Izzo.

Indimellem de to scoringer havde udeholdet Randers scoret to gange, da de vendte 1-0 til 1-2 på fem gyldne minutter i anden halvleg.

Se højdepunkter fra kampen nederst i artiklen

Først var det stortalentet Mads Enggård som forbilledligt sparkede et direkte frispark ind bag Vejle-keeper Igor Vekic.

Fem minutter senere begik Denis Kolinger et meget klodset straffespark, og den chance missede Randers-spilleren Simen Nordli ikke.

Så havde Randers FC pludselig førertrøjen på. Men kampen var ikke slut. Så langt fra.

Med få minutter igen sparkede Onugkha flot sit andet mål i kampen ind. Og så troede alle, at kampen ville ende uafgjort.

Men Randers FC og Tammer Bany ville ikke give slip på alle tre point.

Vejle-defensiven sløsede, og så kunne den bare 20-årige Randers-spiller sparker det afgørende mål ind.

En bitter pille for Vejle Boldklub, som vil være skuffede over deres defensive indsats i kampen.

Kronjyderne derimod vil være meget tilfredse med tre mål og tre point på en svær udebane.

Vejle-chef bekræfter: Stjerne er til salg