3F Superligaen

VB’s store salgsemne scorede to gange: Gør bare mit job

German Onugkha er til salg ifølge Vejle Boldklub-direktør Henrik Tønder. Med to mål mod Randers FC sparkede den store angriber sin pris i vejret. Han er dog mest skuffet over ikke at få point ud af dagens anstrengelser.

German Onugkha i kamp for Vejle Boldklub.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Vejle spillede helt lige op med Randers FC, men på grund af manglende koncentration i defensiven løb gæsterne med sejren i Nørreskoven.

VB’s store stjerne German Onugkha var efter to scoringer naturligvis skuffet over kampens udfald.

– Vi vil selvfølgelig gerne vinde den første kamp. Men i dag var det ikke vores dag, siger han til TV2 Sport og fortsætter.

– Nu skal vi fokusere på den næste kamp. Lige nu er jeg ked af det, siger han.

Før kampen fortalte Onugkhas direktør Henrik Tønder, at den russiske anfører er til salg. Men det er bare ikke fremtiden, som fylder noget hos angriberen efter kampen.

– Det er hårdt. Vi har ikke slået Randers, og i dag var dagen, hvor jeg var klar til at gøre det. Men vi tabte.

– Jeg prøver bare at gøre mit job og score mål. I dag var jeg fokuseret på at vinde den her kamp – og så må vi se bagefter, siger han

Vejle-direktør Tønder sagde før kampen, at VB er en klub, som lever af at sælge spillere. Så hvis klubben skal have tingene til at hænge sammen, skal russeren skippes afsted.

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Kontrakten mellem de to parter udløber næste sommer.

Onughka skiftede til Vejle på en permanent aftale tilbage i 2021. Han har siden haft et par lejeophold væk fra den jyske klub – blandt andet i Rubin Kazan.

Vejle-chef bekræfter: Stjerne er til salg

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P