club logo club logo
45′
Anden halvleg
90′
  • Søndag aften udspillede der sig et fuldstændigt vanvittigt drama i Viborg, da Brøndby kom på besøg. Her startede det skrækkeligt for de blå-gule, da Jakob Vester bragte hjemmeholdet i front efter 11 minutter på et flot oplæg fra Renato Junior.

• Føringen stod indtil en halv times spil, da Clement Bischoff bankede Brøndby tilbage i kampen. Bare tre minutter efter udligningen bragte Jakob Vester igen Viborg i front, da han fik sidste tå på en løs bold i Brøndby-feltet

• Sent i opgøret fik indskiftede Emmanuel Yeboah banket udligningen ind dybt inde i dommerens tillægstid. Få minutter senere troede Isak Jensen, at han havde afgjort kampen, da han satte bolden ind til 3-2, men endnu dybere inde i tillægstiden dukkede Yeboah igen op og sikrede Brøndby det ene point efter en vanvittig afslutning i Viborg

Viborg FF 1-0 Brøndby IF (Jakob Vester, 11′):

Viborg FF 1-1 Brøndby IF (Clement Bischoff, 30′):

Viborg FF 2-1 Brøndby IF (Jakob Vester, 33′):

Viborg FF 2-2 Brøndby IF (Emmanuel Yeboah, 90+2′):

Viborg FF 3-2 Brøndby IF (Isak Jensen, 90+6′):

Viborg FF 3-3 Brøndby IF (Emmanuel Yeboah, 90+8′):