3F Superligaen

Rutineret FCK-profil: Vi skal være sindssygt motiverede

Mandag aften tager FC København hold på den nye sæson, og her håber Rasmus Falk, at han og holdkammeraterne kan vise et andet udtryk end seneste sæson.

Rasmus Falk i Superliga-kampen imellem OB og FCK.
Foto: Lars Jacobsen

FC København har noget, de skal revanchere fra seneste sæson.

Her blev det til en – i klubbens eget selvbillede – skuffende tredjeplads i Superligaen. Og det skal der laves om på, fortæller Rasmus Falk.

– Jeg håber, vi ser et sindssygt motiveret FCK-hold, der har noget at skulle revanchere fra sidste år, siger han til klubbens hjemmeside forud for den første kamp i den nye sæson.

Københavnerne har blandt andet været i Østrig og lade op til den nye sæson. Falk mener, at det har været godt for truppen.

– Vi har spillet nogle fine kampe, og endnu vigtigere er der på træningsbanen virkelig lagt mange ressourcer, siger han.

Men klubbens viceanfører slår også fast, at det hårde arbejde skal fortsættes – for det er ikke nogen dans på roser at forbedre sidste sæsons placering i Superligaen.

– Der er ikke nogen kampe i Superligaen, der er lette.

– Det har vi fundet ud af gennem mange år, at det er en kompetitiv liga, og lige meget hvor man spiller, skal man kæmpe for pointene.

– Vi skal være mere stabile, end vi var sidste år, og det jeg tror også, vi får at se. Og så handler det for os om, at vi her i starten får skrabet en masse point sammen, siger han.

Rasmus Falk er i øjeblikket bare to kampe fra at indhente Hjalte Bo Nørregaard på listen med flest FCK-kampe. Falk på tredjepladsen har spillet 318 kampe i skrivende stund.

Det er William Kvist, som topper den liste med hele 468 kampe.

Thomas Delaney vender hjem: Mit hjerte er i FCK

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P