Premier League

Premier League-rivaler jagter Arsenal-englænder

Emile Smith Rowe er gledet ned i hierarkiet i Arsenal, og det får to Premier League-klubber til at melde sig på banen. Mikel Arteta vil dog gerne beholde midtbanespilleren ifølge medie.

Emile Smith Rowe kan lave forbudt skifte fra Arsenal til Chelsea
Foto: Reuters/Peter Cziborra
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Fulham fik tidligere på ugen afvist et bud på 30 millioner pund for Arsenals Emile Smith Rowe.

Det skriver The Guardian. Men afvisningen får ikke London-klubben til at smide håndklædet i ringen. Ifølge mediet har de i sinde at vende tilbage med et forbedret bud.

Men de kan forvente kamp fra en Premier League-rival. The Guardian skriver nemlig også, at Crystal Palace er i færd med at forberede et bud.

Det lyder angiveligt på 35 millioner pund inklusive bonusser, og de håber, det er nok til, at Arsenal vil slippe den 23-årige englænder.

Men begge bejlere har en fælles udfordring: Arsenals træner Mikel Arteta vil slet ikke slippe Smith Rowe, selvom midtbanespilleren er røget bagud i køen.

Skader har sat en stopper for udviklingen hos Smith Rowe, som blot spillede 346 minutter i seneste sæson.

Crystal Palace har tidligere på sommeren solgt Michael Olise til den tyske storklub Bayern München, og det er det hul, klubben gerne vil lukke med Smith Rowe.

The Guardian skriver, at Palace også længe har haft et godt øje til en anden Arsenal-spiller – Eddie Nketiah.

Men den interesse skulle være kølnet en smule af efter Jean-Philippe Matetas gode præstationer for klubben i seneste sæson.

Medie: Efter gennembrud – stor transfer nærmer sig

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P