Premier League

Medie: Dansk stortalent nærmer sig skifte til engelsk storklub

Det unge danske angrebstalent har angiveligt besluttet sig for at forlade Arsenal til fordel for en anden europæisk storklub – i særdeleshed Manchester United meldes som et emne.

Chido Obi er et stort dansk fodboldtalent, der lige nu spiller for Arsenal.
Foto: Instagram/official_chido_07
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der sker noget meget snart.

Snart er der vished om, hvor turen går hen for det danske stortalent Chido Obi.

Sådan lyder meldingen fra transferjournalisten Fabrizio Romano, som kan fortælle, at Chido Obi efter alt at dømme forlader Arsenal inden for de næste par dage.

Interessen for den blot 16-årige dansker er enorm.

Det forlyder, at klubber som Manchester United, Newcastle United, Bayern München, AS Monaco og Eintracht Frankfurt skulle holde tæt øje med den unge angriber.

I særdeleshed førstnævnte skulle være et tema, da melding går på at Chido Obi har besøgt Manchester United for at tjekke klubbens faciliteter ud.

Netop Manchester United skulle ifølge Fabrizio Romano presse på for en aftale med Chido Obi, som klubben håber at kunne hente hurtigst muligt.

Fabrizio Romano skriver, at Chido Obi vil tage den endelige beslutning inden for de kommende dag. Slutdestinationen bliver efter alt at dømme enten i England eller Tyskland.

Chido Obi har fortsat sin seniordebut til gode, men han har domineret for Arsenals U18-hold, hvor han noterer sig for 32 mål i 21 kampe.

Medie Manchester United vil kapre Bayern-handel

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P