NordicBet Ligaen

Kyniske Fredericia moser Horsens i anden halvleg

Søndag eftermiddag tørnede AC Horsens og FC Fredericia sammen på Nordstern Arena Horsens, og her viste gæsterne sig at være for stor en mundfuld.

FC Fredericia fejrer en scoring mod AaB.
M. Larsen
32′
A. Bøndergaard
48′
J. Lindekilde
53′
G. Marcussen
82′
45′
90′
  • Søndag eftermiddag blev der igen trillet NordicBet Liga-bold på Nordstern Arena Horsens, da FC Fredericia kom på besøg. Her kom den nytilkomne Horsens-angriber Marvin Egho fremragende fra land, da østrigeren var i oplæggerens rolle efter en halv times spil, da Marinus Larsen bankede hjemmeholdet i front

• Føringen stod indtil pausen, men her må Michael Hansen have sagt de helt rigtige ting – Fredericia kom nemlig flyvende ud til anden halvleg og inden for otte minutter var Horsens-føringen vekslet til en Fredericia-føring takket være Asbjørn Bøndergaard og Jonatan Lindekilde

• De to hurtige Fredericia-scoringer havde Horsens intet modsvar til, og sent i opgøret fik Gustav Marcussen lukket og slukket til 1-3. Således indleder gæsterne NordicBet Liga-sæsonen med en 1-3-sejr ude mod Horsens

AC Horsens 1-0 FC Fredericia (Marinus Larsen, 32′):

AC Horsens 1-1 FC Fredericia (Asbjørn Bøndergaard, 48′):

AC Horsens 1-2 FC Fredericia (Jonatan Lindekilde, 53′):

Se highlights fra kampen i videoen over artiklen!