LaLiga

Barca vil have EM-helt, men hans frikøbsklausul udløb i nat

Han var en af de helt store profiler ved EM, men i nat udløb attraktiv frikøbsklausul, som kan gøre det sværere for barndomsklubben FC Barcelona at hente ham hjem.

Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Dani Olmo har en stor stjerne i FC Barcelona.

RB Leipzig-spilleren har ad flere omgange været rygtet til den catalanske storklub og interessen er ikke blevet mindre efter EM.

Her spillede Olmo en hovedrolle i Spaniens triumf med sine tre mål og to oplæg på blot fire startere og to indskiftninger.

Athletic Bilbaos Nico Williams skulle godt nok være første prioritet hos catalanerne, men derefter står Olmo i følge Marca.

Der er bare lige én udfordring: Den frikøbsklausul, Olmo havde på 60 millioner euro, som pludselig virkede som en udmærket pris efter EM, udløb ved overgangen til den 21. juli.

Det betyder altså, at interesserede klubber skal forhandle en pris på plads med RB Leipzig og den kan pludselig blive højere end de 60 millioner euro, den spanske midtbanespiller oprindeligt stod til.

Medie: Barcelona jagter dyr EM-vinder

Fabrizio Romano mener dog at vide, at relationen mellem Olmo og RB Leipzig skulle være så god, at klubben ikke vil holde ham fra et skifte – så længe prisen er over 60 millioner euro.

Dani Olmo kommer fra FC Barcelonas akademi, men tog i 2014 en noget utraditionel vej og skiftede til Dinamo Zagreb, hvor han året efter blev en del af førsteholdet. I 2015 blev han så solgt til RB Leipzig for angiveligt omkring 30 millioner euro. Han har siden spillet 148 kampe for Leipzig med 29 mål og 34 oplæg til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P