EM 2024

UEFA indleder undersøgelse af Rodri efter EM-fejring

UEFA har sent fredag aften meldt ud, at fodboldforbundet har indledt en undersøgelse af Rodri efter fejringen af det spanske europamesterskab.

Rodri jubler op mod de medrejsende spanske fans efter EM 2024-triumfen i Tyskland.
Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix

Den spanske stjerne Rodri sang sin glæde ud, da Spanien triumferede ved EM 2024.

Men det var ikke bare hvilken som helst sang, Rodri blæste ud over sine læber, og derfor er han nu blevet genstand for en UEFA-undersøgelse.

Det forlyder, at Rodri sang ‘Gibraltar er spansk’ foran de mange fremmødte spanske fans, og det har Gibraltar ikke været synderligt tilfredse med.

I den forbindelse meldte landets fodboldforbund forleden ud, at man ville indgive en klage til UEFA.

– Gibraltar FA har bemærket den ekstremt provokerende og fornærmende karakter under fejringen af det spanske herrelandshold, der vandt EM 2024.

– Forbundet modtager her til morgen råd om indgivelse af en klage til europæisk fodbolds styrende organ, UEFA, grundet de uacceptable råb og sange, relateret til Gibraltar, sunget af de spanske landsholdsspillere efter at have vundet EM 2024. Fodbold har ikke plads til en sådan adfærd.

Bekræftet: AC Milan henter Morata på lang kontrakt

Og netop ovenstående har fodboldforbundet i Gibraltar nu gjort alvor af.

UEFA har således valgt at igangsætte en undersøgelse af hændelsen. Det bekræfter det europæiske fodboldforbund sent fredag aften.

Her fremgår det ydermere, at Alvaro Morata også er blevet genstand for undersøgelse efter hændelsen. UEFA har ikke yderligere kommentar på nuværende tidspunkt.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P