3F Superligaen

Thomas Delaney vender hjem: Mit hjerte er i FCK

Thomas Delaney har efter længere tids flirten valgt at tage turen hjem til F.C. København, og det er der en helt særlig grund til.

Thomas Delaney er blevet præsenteret som ny spiller i F.C. København.
Foto: Gaston Szerman, FCK Media

‘Mit hjerte er i F.C. København’.

Sådan lyder meldingen fra Thomas Delaney, der netop er blevet præsenteret som ny spiller i F.C. København.

Efter syv og et halvt år i udlandet, hvor han både har tørnet ud i Tyskland, Spanien og Belgien, er tiden nu kommet til at vende hjem. Og det er der en helt særlig grund til.

Det fortæller den 32-årige midtbaneprofil i præsentationen på FCK’s hjemmeside.

– Det her er en meget stor dag for mig! At vende hjem til F.C. København er noget, jeg altid har haft i tankerne og ønsket mig mange gange, fortæller Delaney og fortsætter:

– Mit hjerte er i F.C. København, har altid været det, og vil altid være det. Derfor er jeg helt utroligt glad for, at det nu er lykkedes at få det hele til at gå op

Thomas Delaney præsenteret som ny spiller i FCK
Foto: Gaston Szerman, FCK Media

– Det er fantastisk at vende hjem, både i forhold til byen og i forhold til klubben, og jeg kan virkelig ikke vente med at skulle spille i Parken igen i den hvide trøje. Vi har en spændende og vigtig sæson foran os, hvor vi skal vinde pokalerne tilbage.

– Jeg skal gå forrest, og jeg skal være afgørende for os inde på banen, men der forventes lige så meget af mig i omklædningsrummet i forhold til at støtte mine holdkammerater og de næste generationer af F.C. København-spillere. Det er en opgave, jeg glæder mig til at påtage mig, lyder det fra Thomas Delaney.

Den 32-årige Thomas Delaney har underskrevet en kontrakt gældende for de kommende to år i F.C. København.

Få overblikket over alle transfers i Superligaen denne sommer herunder

Superliga transferoverblik: Se alle handler i sommeren 2024

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P