3F Superligaen

Officielt: Vejle-profil vender tilbage til Nørreskoven

Vejle Boldklub er blevet enig med den tyske Bundesliga-klub FC Augsburg om en lejeaftale for den kommende sæson for David Colina.

David Colina får ny lejeaftale i Vejle Boldklub
Foto: Daniel Bank
Denne historie udkom først på campo.dk

Han var lejet ud til Vejle Boldklub i foråret, og nu vender han igen retur til Nørreskoven.

Sådan lyder meldingen fra Vejle Boldklub lørdag morgen, hvor klubben kan fortælle, at man har fornyet lejeaftalen med David Colina, som lige nu er på kontrakt i tyske Augsburg.

Her oplyses det, at klubberne og David Colina er blevet enige om en lejeaftale, der gælder for hele 2024/25-sæsonen. Samtidig indeholder kontrakten en købsoption.

Og den nye aftale med David Colina vækker stor glæde i Nørreskoven og hos Vejle BK’s sportschef Marius Adrian Nicolae.

– Vi har ønsket at få David Colina tilbage til Vejle Boldklub, og vi har forsøgt flere gange. Nu er det heldigvis blevet en realitet, og det skyldes både velvilje fra Augsburg og et stort ønske hos David Čolina om at komme tilbage til Vejle Boldklub. Vi skal altid have to muligheder på venstre back, og David viste sine åbenlyse kvaliteter på den position igennem foråret, fortæller han og fortsætter:

– Vi får en spiller ind, der kender omklædningsrummet, ligaen og trænerens tilgang til både trup og kultur. Det skal man ikke underkende, når vi igen ser ind i en svær sæson, hvor det udelukkende handler om at overleve i 3F Superligaen. Jeg er glad for at vi har fået David tilbage. Vi har gjort en stor indsats for det, og det er dejligt, når indsatsen også bærer frugt.

I foråret spillede David Colina 12 kampe for Vejle Boldklub. Her blev det hverken til mål eller assists.

Den 24-årige venstreback har tidligere gjort sig for Hajduk Split i hjemlandet Kroatien, og så har han flere kampe på diverse kroatiske ungdomslandshold.

Vejle Boldklub åbner superligasæsonen søndag eftermiddag klokken 16:00, når Randers FC gæster Nørreskoven. Kampen kan følges direkte på TV2 Sport X og TV2 PLAY.

Superliga transferoverblik: Se alle handler i sommeren 2024

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P