3F Superligaen

Officielt: Thomas Delaney vender hjem til FCK

Nu behøver F.C. Københavns fans ikke at vente længere – Thomas Delaney er nemlig vendt hjem til Løverne. Det bekræfter FCK.

Thomas Delaney og Jesper Møller efter Danmarks EM-kamp mod Serbien.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Thomas Delaney vender hjem til F.C. København.

Det står nu klart tidligt lørdag morgen, hvor FCK kan præsentere den danske landsholdsspillers hjemkomst til den danske hovedstad.

Det oplyses, at Thomas Delaney efter syv og et halvt år i udlandet vender hjem til FCK. Her har han underskrevet en kontrakt gældende for de kommende to år.

Og det er en yderst vigtig transfer, hvis man spørger klubbens sportsdirektør Sune Smith-Nielsen.

– Thomas er en uhyre dygtig spiller med internationalt snit og karakter over sit spil. Vi er meget glade for, at det er lykkedes at bringe Thomas hjem til København. Vi føler jo, at det er her, han hører til, og at han kan bidrage væsentligt til holdet her og nu, fortæller han og fortsætter:

– Samtidig vil Thomas også videregive noget af den erfaring, som han har opnået igennem sin flotte karriere, og han vil sætte sit præg på omklædningsrummet. Thomas er derfor en vigtig tilføjelse til truppen. Når vi ser på, hvordan sammensætningen gerne skal være, så er Thomas en meget vigtig brik på holdet, og vi er meget tilfredse med at kunne bringe en spiller med så stærke lederegenskaber ind på holdet.

Thomas Delaney fik sin debut for FCK’s førstehold tilbage i 2009.

I perioden fra 2009 og frem til 2017 spillede Delaney 246 kampe for klubbens førstehold med 24 mål og 17 assists til følge.

Siden gik turen først til tyske Werder Bremen og derefter til Borussia Dortmund, Sevilla, TSG Hoffenheim, RSC Anderlecht og altså nu igen F.C. København.

Superliga transferoverblik: Se alle handler i sommeren 2024

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P