3F Superligaen

Lyngby udlejer ung keeper til NordicBet Liga-klub

Lyngby Boldklub sender det 17-årige målmandstalent, Anton Mayland, på græs i NordicBet Ligaen, hvor han fremover skal tørne ud på en lejekontrakt i Hillerød Fodbold.

Denne historie udkom først på campo.dk

Lyngby Boldklubs målmandstalent, den 17-årige Anton Mayland, skifter til Hillerød Fodbold.

Det står klart lørdag formiddag, hvor superligaklubben kan fortælle, at man har indgået en lejeaftale med Hillerød Fodbold, der sender Anton Mayland til NordicBet Liga-klubben på en lejekontrakt for sæsonen 2024/25.

Aftalen skyldes, at Anton Mayland ikke forventes at komme i spil i Lyngbys superligatrup i denne sæson. Derfor håber man, at han i stedet kan gøre sig værdifulde erfaringer på næsthøjeste niveau.

Det fortæller klubben Head of Goalkeeping, Thomas Villadsen, i forbindelse med offentliggørelsen af skiftet på Lyngbys hjemmeside.

– Anton har vist stort potentiale, og vi tror på, han kan tage nogle solide skridt ved denne udlejning. Han har præsteret godt på U19/Future Cup niveau og har dermed brug for at blive udfordret på et endnu højere niveau hver dag, hvor han samtidig kan øve sig i at være kompetitiv i forhold til at konkurrere om spilletid som førstemålmand i et godt setup, hvilket Hillerød har, siger han, inden han fortsætter:

– Det skal gøre ham stærkere, endnu mere moden som spiller, samt konkurrencedygtig til når han kommer tilbage til Lyngby næste sommer. Vi tror på, Anton har evnerne både menneskeligt og kompetencemæssigt til at udvikle sig til en rigtig dygtig keeper i fremtiden.

Anton Mayland har endnu ikke fået sin debut på førsteholdet i Lyngby BK, men noterer sig for en række kampe for klubbens ungdomshold.

Superliga transferoverblik: Se alle handler i sommeren 2024

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P