NordicBet Ligaen

Officielt: Hobro IK henter ung fynbo på første seniorkontrakt

Hobro Ik kan lørdag formiddag fortælle, at man har indgået en treårig aftale med den unge Theo Ekié Hansen, som lander sin første seniorkontrakt.

Hobro IK henter Theo Ekié Hansen
Foto: Hobro IK
Denne historie udkom først på campo.dk

Han har fået sin fodboldopvækst på Fyn – nærmere bestemt i Næsby og OB.

Men fremover skal Theo Ekié Hansen tørne ud for Hobro IK, hvor han har skrevet under på sin første seniorkontrakt.

Det står klart lørdag formiddag, hvor den nordjyske NordicBet Liga-klub kan fortælle, at man har indgået en aftale med Ekié Hansen, som gælder for de kommende tre år.

Theo Ekié Hansen har i den seneste tid prøvetrænet i Hobro IK.

Her har han imponeret, og det har været medvirkende årsag til, at man nu har indgået en kontrakt med den 18-årige midtbanespiller. Det fortæller klubbens tekniske chef, Lars Justesen.

– Vi har fulgt Theo i et godt stykke tid og har derfor et godt kendskab til ham. Han er godt skolet fra sin tid i Næsby og senest OB, og han har en ro og modenhed i sit spil, der er meget atypisk for en spiller på 18 år, fortæller han og fortsætter:

– Med afgangen af Abdoul Yoda og Mads Freundlich, var tiden nu den rigtige til at tilføje Theo til vores trup. En spiller vi ser et stort lys i, og som vi skal være med til at udvikle som spiller – og ultimativt forløse det potentiale som vi kan se, han har.

Ekié Hansen står noteret for en lang række kampe for OB’s ungdomshold. På klubbens U19-mandskab noterer han sig for 23 kampe med to mål og en enkelt assist til følge.

Derudover er det også blevet til seniordebut for den fynske storklub, da han i den seneste sæson var med til at besejre Tune IF i anden runde af Oddset Pokalen.

Det oplyses, at Theo Ekié Hansen allerede kan være med i truppen, når Hobro IK åbner NordicBet Liga-sæsonen på udebane mod Hillerød søndag.

Hobro henter ung angriber ‘hjem’ fra Silkeborg

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P