NordicBet Ligaen

AC Horsens vil have stærk kultur: Vi underpræsterede groft

AC Horsens kommer fra en skuffende sæson og nu skal der nye boller på suppen i den østjyske klub.

Esben Hansen er godt tilfreds med de offensivforstærkninger, som AC Horsens har hentet denne sommer
Foto: Campo.dk
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

AC Horsens vil skabe en performancekultur.

Det fortæller sportsdirektør Esben Hansen i et interview med campo.dk.

Horsens sluttede på en meget skuffende ottendeplads i den forgangne sæson og har i indeværende transfervindue lavet flere markante forstærkninger.

Målet er utvivlsomt at rykke op i den bedste danske række igen, men det kommer ikke kun ved at hente højt profilerede spillere ind. Det fortæller sportsdirektør Esben Hansen, som ligesom mange spillere også er relativt nye hos de gule, hvor han kom til i april måned.

– Vi skal jo have skabt en kultur, som gør det nemmere for spillerne at præstere i, både individuelt og som hold. Det er det, vi har brugt rigtig meget tid på at snakke sammen om her i offseason, lyder det fra den tidligere SønderjyskE-sportsdirektør.

Retov vil bringe Horsens tilbage på den store scene

– Vi stod med et hold, som i sidste sæson blev nummer otte som Superliga-nedrykker, og så er der rigtig mange ting at tage fat i, kan man sige. I en lang periode af sidste sæson var vi groft underpræsterende, så der er både nogle strukturelle ting, vi kan gøre bedre, og så er der nogle lavthængende frugter. Vi skal gøre holdet mere struktureret og give spillerne nogle bedre redskaber til at spille fodboldkampe, end de fik sidste år.

Du kan se hele interviewet med Esben Hansen, hvor AC Horsens‘ nye cheftræner, Martin Retov, også uddyber, hvad en performancekultur for ham indebærer, øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P