3F Superligaen

Ny AaB-boss slår fast: Dette er vores ambition

AaB er tilbage i Superligaen efter en sæson på næsthøjeste niveau i NordicBet Ligaen. Men hvad er ambitionen i AaB egentlig efter oprykningen. Det sætter klubbens sportsdirektør, James Gow, nogle perspektiver på her.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AaB er tilbage i Superligaen.

Efter et år i den næstbedste danske fodboldrække, NordicBet Ligaen, spiller klubben fredag aften sit første opgør i den bedste danske række i over et år denne fredag.

Her gæster nordjyderne Right to Dream Park og FC Nordsjælland, og i den forbindelse har Viaplay spurgt klubbens nyslåede sportsdirektør, James Gow, ind til ambitionerne hos de bolsjestribede.

I den forbindelse slår han fast, at det ikke handler om placeringen i tabellen. I stedet handler det om, at finde det ‘gamle’ AaB frem igen og gå med de klassiske klubdyder.

– Jeg vil ikke sige, at vi har en ambition om at ende på en bestemt plads i Superligaen. Vi er ikke kommet tilbage til Superligaen for at overleve. Vi vil udvikle os, vi vil angribe kampene, og vi vil gøre det på vores måde, lyder det fra James Gow, inden han fortsætter:

– Måske taber vi nogle kampe på den måde, men jeg tror, det er vigtigt, at vi gør det på vores måde. Succes kan måles på mange måder. Det kan være en placering i ligaen, men for os handler det lige så meget om at finde ind til kernen af, hvad AaB er. Vi skal have lokale spillere i aktion, som repræsenterer det nordjyske, vi skal være fysisk dominerende og så skal vi spille på en måde, som vores fans kan se sig selv i.

Superliga transferoverblik: Se alle handler i sommeren 2024

Kampen mellem FC Nordsjælland og AaB fløjtes op klokken 20:00 og kan følges på TV3 Sport og Viaplay.

Se hele interviewet med James Gow i videoen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P