NordicBet Ligaen

NordicBet Liga-optakt: Ingen ‘svær sæson to’ i B.93

B.93 tager hul på NordicBet Ligaen fredag aften, og på campo.dk har vi taget fat i cheftræner Kim Engstrøm forud for sæsonen.

Kim Engstrøm B.93.
Foto: B.93/Christian Midtgaard
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

B.93 tager fredag hul på sin anden sæson i NordicBet Ligaen på hjemmebane mod Kolding IF.

Forud er gået en kort sommeropstart, som hvert fald resultatmæssigt ikke har været prangende.

Det er blevet til tre nederlag ud af tre mulige, men det tager cheftræner Kim Engstrøm ikke så tungt, og han synes da også, at starten er gået godt.

– Opstarten egentlig gået godt. Jeg tror aldrig, man kommer til at høre en træner sige, at det ikke er gået godt. Så har man ikke gjort sit arbejde ordentligt.

– Men det er gået godt. Det har været en kort sommeropstart, hvor vi har tabt tre træningskampe. Men du får heller aldrig en træner til at sige, at det er det vigtigste at vinde en træningskamp, udtaler Engstrøm med et smil i øjet til campo.dk

B.93 har i opstarten mødt svære modstandere i form af OB, Holstein Kiel og FC Roskilde. Og alle tre kampe har resulteret i nederlag, men Engstrøm er ikke bekymret.

Kim Engstrøm B.93.
Foto: B.93/Christian Midtgaard

– Jeg er aldrig bekymret. Det kan ikke betale sig, så jeg er på ingen måde bekymret. Vi glæder os godt til at spille om point, og træningskampene har ikke været afgørende, og vi har også prøvet mange ting af.

Den “svære” sæson to

Østerbro-klubben er nu klar til sin anden sæson i landets næstbedste række. Hvedebrødsdagene er ovre for mange hold, når sæson to går i gang, men det tror Engstrøm ikke på.

– Jeg synes, vi er bedre rustet, når vi starter turneringen end sidste år. For sidste år havde vi ikke erfaring.

– Nu har vi hvert fald 32 kampes erfaring mere, end vi havde sidste år. Jeg ved godt, alle siger, at det er sæson to, der er den svære. Men jeg kan ikke se, hvorfor den skulle være sværere end sidste år.

– Vi er et godt sted nu, og jeg synes vi har en bedre trup nu, end da vi startede sidste.

Hvordan er styrken i NordicBet Ligaen?

Sønderjyske og AaB er rykket op i 3F Superligaen, og ned er blandt andet kommet OB. Men det er ikke Engstrøms tidligere klub, som han vurderer som stærkest i NordicBet Ligaen i år, når vi spørger om hans vurdering af rækken.

– Som jeg har sagt til mange, så kan der nå at ske rigtig meget i forhold til transfervinduet, som er åbent seks uger endnu.

NordicBet Liga-optakt: Fedt at være jagtet bytte i OB

– Men sidste år var der to hold i form af AaB og Sønderjyske, som skilte sig meget ud. I år tror jeg toppen bliver med fire hold bestående af OB, Hvidovre, AC Horsens og Vendsyssel.

– Jeg tror, der bliver et endnu større midterfelt af en masse klubber. Men på papiret er rækken vel mere jævnbyrdig.

– Alle har en forventning om, at OB bare rykker op, men det tror jeg ikke, de gør. Jeg har mere fidus til Hvidovre, og jeg synes det er dem, som ligner et Superliga-hold mest lige nu, udtaler Engstrøm.

Transfervinduet ikke smækket i

B.93 har sagt farvel til profilen Jeppe Erendtbjerg og forsvarsspilleren Daniel Thøgersen, men har hentet blandt andre Nicklas Mouritsen i OB og Mikkel Wohlgemut i FC Fredericia.

Og B.93 er ikke færdige endnu.

– Jeg er helt sikker på, at der kommer flere ind, inden vi lukker vinduet. Det er ikke planen, vi skal have noget ud, men jeg er helt sikker på, der kommer mere ind.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Vi er rigtig godt tilfreds med det, vi har nu, men jeg tror, der kommer mere til, udtaler Engstrøm, som fortæller at det især er på kanterne, at B.93 kigger efter forstærkning.

B.93’s kamp fredag aften mod Kolding fløjtes op klokken 19 på Østerbro Stadion.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P