NordicBet Ligaen

NordicBet Liga-optakt: Hvidovres ‘proffer’ har overskud

I Hvidovre IF er sommeren blandt andet blevet brugt på at gå over til en fuldtidsordning. Det betyder mere overskud hos spillerne, fortæller klubbens sportsdirektør, Peter Lassen, til campo.dk.

Næstved Hvidovre Nordic Bet ligaen
Fodbold Sydbank Pokalen – 1. kvartfinalekamp. Sønderjyske mod Hvidovre IF søndag den 5 december.

Den nye NordicBet Liga-sæson sparkes i gang fredag aften.

Et af de hold, som skal i aktion, er Superliga-nedrykkerne Hvidovre FF, som ifølge sportschef Peter Lassen har haft en af de bedste opstarter i meget lang tid.

Men de skal også forberede sig på en tilværelse, hvor modstanderne hver gang vil have Hvidovre – som nedrykker – ned med nakken ifølge Peter Lassen.

Hvordan er jeres opstart gået i Hvidovre?

Jeg synes, at vi har haft en fantastisk opstart. Den bedste i meget, meget, meget lang tid. Alle spillerne er stort set kommet tilbage i god form. Vi har haft nogle gode træninger. Nu er vi jo også gået over til fuldtidsordningen.

Man kan bare se på spillerne, at de har overskud. Og så var vi på en lille fem-dages træningstur til Vejen. Og vi spillede mod nogle tyskere nede i Tønder. Så det var en rigtig god tur.

Er der nogle spillere, som stikker ud?

Simon Makienok, synes jeg, er tilbage til sit gamle jeg, og han er kommet i rigtig god form. Han er tilmed sluppet for skader her i opstarten. Så det ser rigtig positivt ud.

Hvad er jeres mål i den kommende sæson?

Det bliver sådan lidt konservativt, og det ligner ikke mig normalt. Jeg vil sige, at vi skal i top-seks til at starte med. Og så må vi se på, hvordan tingene er, når vi når dertil.

Vi har hele tiden sagt, at vi vil være en top-seks klub i Danmark. Det er det, vi går efter – og det er vi, hvis vi kommer i top-seks.

Og så er der rigtig mange gode hold med, synes jeg. Og vi ved godt, at alle vil gerne slå Superliga-nedrykkerne. Så vi kommer til at skulle spille op til vores bedste hver gang.

Hvem tror du rykker op i Superligaen?

Jeg synes, der er mange om budet. Det kommer til at være mellem Horsens, OB, Vendsyssel, Hobro, Hvidovre. Og så har jeg en eller anden mærkelig dark horse i Hillerød. Nu har de godt nok mistet deres angriber i Pingel.

Men jeg har en mærkelig dark horse i Hillerød. Så dem skal vi også passe på. Det er jeg helt sikker på.

I AC Horsens laver de en del indkøb. Er det også noget, I har noteret jer?

Jeg vil sige, det er godt, det ikke er mig, der sidder med det hvert fald. Fordi hvis det går, som det plejer at gøre, skal de bruge lidt tid på at spille et hold sammen.

Og det er jo lidt det modsatte af den måde, jeg er gået med. Jeg vil gerne vil beholde den samme trup stort set.

Jeg synes, vi har bevist, at vi kan spille fodbold i Superligaen. Jeg tror også, at hvis vi er heldige og dygtige at rykke op igen på et tidspunkt, så tror jeg, vi kommer til at blive bedre. For så ved vi, hvad det hele drejer sig om.

Der var mange ting, vi skulle lære i Superligaen: Hvordan hvordan spillede holdene, omgivelserne, tilskuerne. Alt er meget anderledes i Superligaen end i NordicBet Ligaen. Men det var pisse fedt at prøve det.

Skal i vænne jer til at spille NordicBet Liga igen?

Alle går og siger: Pas nu på i ikke undervurderer dem. Jeg tror ikke, vi kommer til at undervurdere nogen som helst. Det er på baggrund af, at spillerne også synes, det var pisse sjovt at spille i Superligaen. De vil gerne derop igen.

Så jeg tror ikke, at vi kommer til at undervurdere nogen som helst. Jeg tror, at vi kommer ud på samme måde, som vi gjorde i Superligaen. Vi går direkte i flæsket på det andet hold. Og så er vi ligeglade med, hvem det er.

Yderligere forstærkninger: Er det noget, i arbejder på?

Ja, det arbejder vi på. Altså vi lavede jo et bud på Sebastian Pingel. Og han endte så i Horsens. Så vi er på udkig efter en angriber og en kantspiller. Men jeg kan jo ikke sige, hvem det er endnu. Men vi har to i støbeskeen, som vi godt vil have ind.

Hvis det ikke sker – er du så tilfreds med truppen?

Ja, jeg er rigtig tilfreds. Der kommer to mere ind. Det er næsten 100 procent. Det er bare et spørgsmål om hvornår.

Vi har to angribere i Simon Makienok og Mathias Andresen. Så vi skal have én mere. Det er ikke sikkert, at Simon kommer til at kunne holde en hel sæson heller.

Men så har vi en god erstatning i Andresen i hvert fald, som jeg synes er en rigtig, rigtig spændende ung angriber.

Men vi kan jo ikke lægge hele lortet over på ham, hvis Simon går i stykker. Så vi bliver nødt til at have én ind, siger Peter Lassen.

Hvidovre IF spiller fredag aften deres første kamp i sæsonen. Det er på hjemmebane i et lokalopgør mod HB Køge. Den kamp sparkes i gang klokken 19.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P