Herrelandsholdet

Hvad så nu? Hjulmand fortæller fremtidsplanerne

Kasper Hjulmand er fortid som dansk landstræner, men hvad fremtiden byder på, ved han endnu ikke.

Kasper Hjulmand stopper som træner for herrelandsholdet i fodbold meddelte DBU på deres hjemmeside fredag den 19. juli 2024. Kasper Hjulmand, Peter Møller og Morten Wieghorst møder pressen hos DBU i Brøndby
Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Fredagen startede med, at DBU meddelte, at Kasper Hjulmand stopper som landstræner med øjeblikkelig virkning.

Hjulmand har stået i spidsen for Herrelandsholdet siden 2020, og han har løbende været nævnt som kandidater i alverdens europæiske klubber.

Men hvad fremtiden byder på, ved han endnu ikke, fortæller han til den fremmødte presse fredag middag.

– Det ved jeg ikke. Jeg har haft fuld fokus på jobbet. Jeg har ikke nogen planer. Jeg skal til at tænke mig om, og give mig tiden til at komme rundt om det hele, og så se, hvad fremtiden bringer. Jeg har ikke nogen planer, udtaler Hjulmand.

Skal du være fodboldtræner?

Ja, jeg er fodboldtræner, men som jeg siger, jeg tror, at jeg skal give mig den tid, der skal til. Det har været fantastisk, det har været hektisk, det har været alt muligt.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Og jeg tror, det vigtigste nu er at puste ud og komme rundt om den, og komme rundt om mig selv og det, der måtte vente. Det er først nu, jeg skal til at tænke over det, og det giver jeg mig tid til det, udtaler Hjulmand.

Kasper Hjulmand har tidligere været cheftræner på klubplan, hvor han har stået i spidsen for FC Nordsjælland, Mainz og Lyngby Boldklub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P