3F Superligaen

Hop fortsat forbudt – FCK vil forstærke tribune

Det har længe været forbudt med koordinerede hop på Parkens B-tribune. Nu melder F.C. København ud, at tribunen skal forstærkes for at holde til belastningen af hoppende fans.

F.C. Københavns fans på B-tribunen i Parken under kamp.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Hop forbudt!

Sådan har det længe været for FCK’s fans, når de har opholdt sig på B-tribunen i Parken.

Men nu melder F.C. København ud, at klubben efter overstået analysearbejde vil forstærke tribunen. Indtil det sker, er det dog fortsat imod reglerne at hoppe.

– Koordinerede hop på B-tribunen vil fortsat være forbudt, når den nye sæson skydes i gang, men F.C. København kan inden længe søge myndighedsgodkendelse til at forstærke og tilpasse konstruktionen. I første omgang på Nedre B.

Sådan skriver F.C. København på sin hjemmeside.

Analysen foretaget af Rambøll for FCK har blandt andet omhandlet beregninger efter vibrationstest. Selve konstruktionen er ikke bygget til koordinerede hop. Men det bliver der snart gjort noget ved.

Parken forbyder koordinerede hop – ellers reduceres kapaciteten

For inden længe vil eksperterne komme med deres endelige anbefalinger, der skal danne grundlag for en kommende byggetilladelse.

– Det her har været noget af en tålmodighedsøvelse for alle, og det har været uhyre kompliceret at sikre det rette datagrundlag for at nå frem til den helt rigtige løsning. Derfor har vi naturligvis hentet masser af ekspertise ind i processen, og vi glæder os over, at vi nærmer os den sidste fase, siger Jacob Lauesen. der er direktør i Parken Sport & Entertainment A/S.

Arbejdet med at forstærke tribunerne forventes at gå i gang i vinterpausen. Først går man i gang med på den nedre tribune og herefter den øvre.

F.C. København tager hul på den nye sæson på mandag på udebane mod Lyngby Boldklub. Der er kick off klokken 19.00, og du kan se kampen i TV på TV2 Sport X.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P