Herrelandsholdet

Hjulmand om stop: Bedst for holdet

Kasper Hjulmand har valgt at trække sig som dansk landstræner. Den 52-årige træner mener, landsholdet har brug for en ny person ved roret, der kan bringe holdet videre med egne ideer.

Kasper Hjulmand foran danske fans ved kampen mod Serbien under EM 2024.
Foto: Michaela Stache/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er slut.

Det er konklusionen fra Kasper Hjulmand, der har valgt at stoppe som dansk landstræner.

Beslutningen har Hjulmand taget, da han mener, der skal nye input til landsholdet, som røg ud af EM til Tyskland i ottendedelsfinalen.

– Når jeg ser to år frem mod VM, kan jeg mærke, at det vil være bedst for holdet, at der kommer et nyt ansigt og nye idéer til, som kan skrive et nyt stort kapitel for dette fantastiske hold, og derfor er det bedst, at en anden fører holdet videre, siger Kasper Hjulmand ifølge DBU’s hjemmeside og fortsætter:

– Det handler ikke om mig. Det handler om, hvad der er bedst for holdet.

Kasper Hjulmand benytter samtidig anledningen til at udtrykke en stor taknemmelighed ved at have været dansk landstræner siden 2020.

– Det har været en utrolig ære og privilegie at få lov til at være træner for vores alle sammens landshold igennem fire år. Jeg har givet alt, hvad jeg havde, for at opnå succes og for at få folket til at samle sig om holdet. Det at repræsentere sit land er det absolut største, jeg kan forestille mig, og jeg vil se tilbage på en fantastisk tid med stor opbakning til vores drøm, siger han.

Mens DBU nu går i gang med at finde en permanent afløser på posten, træder en gammel kending til som midlertidig landstræner. Det kan du læse mere om herunder.

Morten Wieghorst overtager midlertidigt efter Hjulmand

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P