Serie A

Fábregas får lang kontrakt i Serie A-klub

Cesc Fábregas blev tidligere på året forfremmet til cheftræner i Como 1907, og nu står det klart, at man satser stort på den tidligere spanske profil i stillingen.

Cesc Fabregas Como
Foto: Como Calcio

‘Four more years’…

Como er nyt mandskab i Serie A, og det bliver også en ny træner, der skal føre klubben gennem den første sæson i det fineste italienske fodboldselskab.

Cesc Fábregas er navnet. I en del af den seneste sæson agerede han midlertidig cheftræner i klubben, men nu kan ‘midlertidig’ slettes og erstattes med ‘permanent’.

Como kan således fredag eftermiddag berette, at man har indgået en længerevarende aftale med Fábregas, der altså bliver ny cheftræner i klubben.

Nærmere bestemt er der tale om en kontrakt gældende for de kommende fire år.

Fábregas overtager således jobbet fra Osian Roberts, der i den seneste sæson førte Como det sidste stykke mod oprykningen til Serie A. Og det glæder den tidligere midtbaneprofil.

– Jeg er så glad for at starte denne sæson som cheftræner, og jeg takker ejerkredsen for at have tillid til mig. Jeg deler klubbens ambitioner og tror, ​​at dette kun er starten på klubbens rejse. Det bliver en hård og vigtig sæson, men jeg og resten af ​​trænerstaben er klar, og vi tror alle på det, lyder det fra Fábregas.

Det er dog ikke fordi Osian Roberts forlader klubben.

Han skal i stedet besidde stillingen som udviklingschef i klubben, hvilket i øvrigt hele tiden har været planen.

Cesc Fábregas og Como starter sæsonen med en svær opgave, når klubben gæster mægtige Juventus i Torino. Kampen finder sted den 19. august klokken 20:45.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P