3F Superligaen

Bænkplads til ny AGF-keeper? Kæmper for at blive fit

Leopold Wahlstedt er hentet til AGF for at erstatte Bailey Peacock-Farrell. Men bliver det til en startplads for den nye målmand mod FCM fredag? Det har campo.dk blandt andet interviewet svenskeren om på Fredensvang.

Leopold Wahlstedt efter AGF's træning.
Foto: Tobias Thomasen.
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Leopold Wahlstedt er hentet til AGF for at erstatte klubbens hidtidige førstekeeper Bailey Peacock-Farrell.

Men det er ikke dermed givet, at den 25-årige svensker er at finde i AGF-målet i fredagens kamp mod FC Midtjylland.

Flere ting tyder nemlig på, at det bliver veteranen Jesper Hansen, der bliver sidste skanse for aarhusianerne i superligapremieren. Campo.dk har interviewet Leopold Wahlstedt om starten i AGF og vejen til at blive førstekeeper.

Leopold Wahlstedt, som kom til AGF i starten af juli, var ikke med for klubben i generalprøven til den nye sæson, hvor aarhusianerne vandt i deres sidste testkamp mod Premier League-nedrykkerne Luton Town.

Derimod startede Jesper Hansen mellem stængerne og ligner AGF’s startende keeper mod FC Midtjylland i fredagens premiere i Superligaen.

Om de manglende minutter i kampen mod Luton indikerer en bænkplads mod FC Midtjylland, svarer Leopold Wahlstedt:

– Jeg ved det ikke. Man kan tolke det på den måde. Men jeg tror, du er nødt til at spørge træneren, og det er altid op til træneren, om hvem, han synes, er bedst for holdet i øjeblikket.

Cheftræner i AGF, Uwe Rösler, fortæller til campo.dk, at der er truffet en beslutning om, hvem der starter på mål for AGF imod FC Midtjylland fredag.

– Internt ja. Vi forsøgte at få Leo (Leopold Wahlstedt, red.) tidligere, men det blev forsinket, da der var flere ting, der skulle falde på plads. Målmandspositionen er særlig på et hold, så han og vi er nødt til at være sikre på, at han er klar, og han er nødt til at opbygge relationerne til spillerne foran ham på banen, Det er det, vi arbejder på, siger den tyske træner og fortsætter:

– Han er en stor investering for os på en længerevarende kontrakt, og han vil konkurrere med Jesper Hansen. Men jeg er også nødt til at sikre, at når han er på banen, er han klar til at præstere, og jeg tror, han har brug for lidt mere tid.

Dermed kan det godt se ud til, at Leopold Wahlstedt må vente lidt endnu på sin debut for AGF i Superligaen.

Leopold Wahlstedt efter AGF's træning.
Leopold Wahlstedt træner ekstra for at blive helt fit til træningen på Fredensvang. Foto: Tobias Thomasen.

Den svenske keeper arbejder hårdt på at stå skarpest mulig i sin nye klub, fortæller han i interviewet med campo.dk, som du kan se øverst i artiklen.

– Jeg er måske ikke helt på 100 procent i forhold til fitness og skarphed, men jeg er på vej. Så det er derfor, vi arbejder ekstra efter træning, siger Wahlstedt.

Svenskeren er med i den trup, som Uwe Rösler har udtaget til kampen mod FC Midtjylland.

Ny AGF’er melder sig parat til FCM: Klar til at starte inde

Opgøret mellem AGF og de forsvarende mestre fra FC Midtjylland spilles fredag klokken 18.00 på Ceres Park. Du kan se kampen i TV på TV2 Sport og TV2 Play.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P