3F Superligaen

AGF-chef før premiere mod FCM: Vi er klar!

Cheftræner Uwe Rösler melder AGF parat til superligaåbneren mod de forsvarende mestre fra FC Midtjylland. Især én ting gør den tyske træner optimistisk på sit holds vegne.

Uwe Rösler i aktion under kamp med AGF.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Klar til start.

Sådan beskriver Uwe Rösler AGF forud for fredagens brag mod FC Midtjylland i superligapremieren.

Ovenpå sommerens forberedelser og testkampe er cheftrænerens fornemmelse god, og især én ting bidrager til det, fortæller den 55-årige tysker i et interview til campo.dk.

– Jeg mener, vi er fortsat, hvor vi slap i slutningen af seneste sæson. I testkampene startede vi langsomt mod Brabrand, spillede godt mod Horsens, var meget konkurrencedygtige i 60 minutter mod FC Midtjylland og i den sidste test mod Luton lykkedes vi med meget – dog ikke alt, siger Uwe Rösler til campo.dk og fortsætter:

– Vi er klar. Vi er der, hvor jeg håbede, vi ville være. Især i forhold til, at vi ikke har en masse skader. Vi har nu 16-17 spillere, som er klar til at være virkelig konkurrencedygtige mod mestrene.

Bænkplads til ny AGF-keeper? Kæmper for at blive fit

Premieren på superligasæsonen mellem AGF og FC Midtjylland fløjtes i gang klokken 18.00 på Ceres Park. Du kan se kampen i TV på TV2 Sport og TV2 Play.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P