Serie A

Pepe Reina skifter til danskerklub i Serie A

41-årige Pepe Reina har skrevet under med Serie A-oprykkerne fra Como.

Pepe Reina foran en mørk baggrund i Como
Foto. Como 1907

Selvom dåbsattesten siger ’41’, så er Pepe Reina ikke færdig med professionel fodbold.

Den rutinerede keeper er torsdag blevet præsenteret i Como 1907, hvor han har underskrevet en etårig kontrakt.

Como er oprykkere i Serie A, og klubben har fornyligt forfremmet Cesc Fabregas fra assisstent til ny cheftræner. Og han er glad for tilgangen af den fire år ældre landsmand.

– Vi er begejstrede for at byde Pepe velkommen til klubben. Han er en målmand med stor international erfaring og en meget konkurrencedygtig mentalitet. Af disse grunde er jeg sikker på, at hans bidrag vil hjælpe holdet med at vokse og forbedre sig, udtaler han til klubben.

Pepe Reina har spillet 190 kampe i Serie A for Napoli, AC Milan og Lazio. Nu står den igen på Serie A, og det glæder den erfarne keeper sig til.

Pepe Reina foran en mørk baggrund i Como
Foto. Como 1907

– Jeg ankommer til et smukt projekt, en familie der fortsætter med at vokse og forsøger at hæve niveauet hvert år. Jeg vender tilbage til en liga, som jeg kender godt, og som jeg ved er meget konkurrencedygtig. Fra min side vil jeg gerne give mit bidrag til udviklingen af denne klub.

I Como bliver Reina holdkammerater med danske Oliver Abildgaard. Reina har foruden de italienske klubber tidligere tørnet ud for Barcelona, Villarreal, Bayern München og Aston Villa.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P