3F Superligaen

Ny AGF’er melder sig parat til FCM: Klar til at starte inde

Der er landet en ny angriber på Fredensvang, og fredag aften kan han få debut på Ceres Park – i hvert fald har Richmond Gyamfi selv meldt sig fit for fight.

Foto: Tobias Thomasen

AGF har hentet skyts til forreste geled.

Onsdag i sidste uge blev Richmond Gyamfi nemlig præsenteret hos De Hviie.

I samme ombæring erklærede AGF’s sportschef, at den 19-årige ghaneser har x-faktor – og den kan alle muligvis få at se fredag aften, når aarhusianerne får besøg af FC Midtjylland på Ceres Park.

– Jeg er altid klar. Hvis min træner siger til mig: “Richmond, du starter inde,” er jeg fuldt ud klar til at starte, siger Gyamfi efter AGF-træningen.

Mandag havde den unge ghaneser sin første træning sammen med sine nye holdkammerater på Fredensvang, og han føler sig allerede velkommen i de nye omgivelser.

– Det var skønt. Jeg følte glæde og havde et stort smil på sammen med mine holdkammerater. Jeg har det godt sammen med dem, og de er også gode mennesker, siger Richmond Gyamfi.

Richmond Gyamfi havde mandag sin første træning på Fredensvang. Foto: Tobias Thomasen.

Den tidligere Hobro-angribers korte tid i klubben får dog cheftræner Uwe Rösler til at være forsigtig i sin udmelding omkring Gyamfis potentielle debut fredag.

– Jeg vil hellere forberede en spiller ordentligt, så han har selvtillid og forståelse af vores måde at spille på og kan gå på banen og præstere med det samme.

– Jeg er ikke fan af at kaste spillere ind, som ikke er forberedte og så håbe på det bedste. På den måde kan man ødelægge spilleres selvtillid, hvis det ikke fungerer, og skabe et pres udefra, hvilket ikke er fair overfor spilleren.

– Jeg kan endnu ikke svare på, om han er klar mod FC Midtjylland. Det finder jeg ud af. Men når han er klar, slipper vi ham løs. Han er kommet her for at efterlade et aftryk – for at hjælpe os, siger Uwe Rösler til campo.dk.

AGF-profil tror på bedre ny sæson: Vi står rigtig stærkt

Du kan se AGF’s brag mod de regerende mestre fra FC Midtjylland på TV2 Sport og TV2 Play, når premieren på den nye superligasæson sparkes i gang fredag aften klokken 18:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P