NordicBet Ligaen

NordicBet Liga-optakt: Luksusproblemer i Vendsyssel

Vendsyssel er – ligesom resten af NordicBet Ligaen – snart klar til at komme tilbage i aktion, og det til den nye sæson har klubben et sandt luksusproblem, fortæller sportsdirektør, Christian Larsen til campo.dk

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

En ny NordicBet Liga-sæson sparkes snart igang.

Således er klubberne i fuld gang med at lægge sidste hånd på forberedelserne.

Det samme er tilfældet i Nordjylland, hvor Vendsyssel har fået samlet en god og stærk trup, hvis man spørger klubbens sportsdirektør, Christian Larsen.

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Hvordan er opstarten gået i Vendsyssel?

– Det er en kort sommeropstart, men vi synes den er gået godt. Vi sluttede foråret med lidt skader, men vi har i store træk alle mand klar og også fået lavet nogle tilføjelser.

– Så det har været en rigtig god preseason, og vi føler os klart til sæsonstart.

Ét af de nye navne i klubben er ingen ringere end Kasper Kusk, som kommer lige fra Silkeborg, hvor kontrakten løb ud.

– Kasper er startet rigtig godt, og kommet godt ind i gruppen. Han kendte jo en del i forvejen, og han er jo heroppe fra, så på den måde, har det været godt at få ham til. Det har været en rigtig fin start for ham i Vendsyssel.

Har nogen taget sig særligt godt ud under opstarten?

– Generelt set har vi fået en trup med lidt større konkurrence på positionerne, hvilket klæder os. Så på den måde har det været en god preseason.

– Vi har en oplevelse af, at vi er blevet bredere. Så der er også en positiv kamp om pladserne. Så det er en fin situation for os at være i.

Hvordan vurderer du sammensætningen af truppen?

– Vi har en smal trup, og har et ønske om et højt niveau, og alle føler sig tæt på holdet. Vi vil gerne have et træningsmiljø, hvor alle skal være på mærkerne og også præstere, for at komme til at spille.

Kommer der flere transfers i Vendsyssel?

– Jeg har stadig en forventning om, at der kommer en enkelt spiller eller to. Men det skal også være hvis det rigtige opstår. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi kigger efter en midterforsvarer, hvor vi stadig kun er tre i truppen.

Hvordan vurderer du styrken i NordicBet Ligaen?

– Jeg ser den som meget tæt. Og en masse ambitiøse hold, og det vil sige, at følelsen af, at der virkelig er point på spil i alle kampe og man skal ramme dagen, for at få pointene med sig.

Hvem tror du rykker op?

– Det er klart, at OB står ud, men på den måde, så udover OB, så ligger der mange i det felt lige efter, som er meget dygtige.

Vendsyssel FF indleder sin NordicBet Liga-sæson allerede fredag, når oprykkerne fra 2. divisionen FC Roskilde kommer på besøg.

Den kamp kan du se på Viaplay, når den sparkes i gang klokken 19:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P