NordicBet Ligaen

NordicBet Liga-optakt: Nogle hold har virkelig gearet op

Fredag ruller bolden atter engang i den næstbedste danske række, når der tages hul på endnu en NordicBet Liga-sæson, og spørger man FC Fredericias direktør, så har bundniveauet aldrig været højere.

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

NordicBet Liga-bolden ruller snart igen.

Således er de fleste klubber ved at lægge sidste hånd på sine forberedelser, og det er ingen undtagelse i FC Fredericia.

Dog er klubben fra Trekantsområdet yderst opmærksom på, at resten konkurrencen er blevet skærpet.

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Hvordan står FC Fredericia før sæsonstart?

– Det er svært at sige. Vi har spillet tre træningskampe af på en uge, hvor alle er prøvet af. Som udgangspunkt er vi tilfredse, med det vi hr set. Velvidende at vi ikke er på max niveau endnu.

– Det kommer til at tage noget tid at spille sammen. Det har vi prøvet mange gange, og det ved vi tager tid. Selvfølgelig er vi spænde på hvor vi står i den første kamp.

Hvad er målsætningen?

– Vi er meget realistiske, og vi kan godt se, når vi kigger over skuldrene, at der virkelig er nogle hold, som har gearet op. Vi ved, hvor meget økonomi spiller i fodbold, og der er vi ikke lige så store. Vi har en god ung trup, og har også lavet mange lange aftaler.

– Vores målsætning er at forsøge at spille os i top seks. Vi ser ikke os selv som favorit til de første to pladser, men vi ser da os selv med et slagkraftigt hold, fortæller Fredericias direktør, Stig Pedersen til campo.dk og fortsætter.

Hvem rykker op?

– Det er svært. Der er flere hold, som byder sig til. Et hold som Horsens, som også har skiftet voldsomt ud. Men som også har hentet fra nogle hylder, som bør gøre, at de kommer til at ligge helt fremme.

– OB vil selvfølgelig også byde sig til, men der er også Hvidovre, som har et fantastisk godt hold. Jeg tror ikke det har slidt voldsomt på Hvidovre, at de nu skal spille i NordicBet Ligaen. Så dem ser jeg også som et hold med fremme.

– Vendsyssel har også handlet flot ind. Det må være i blandt dem, oprykningen umiddelbart må komme fra. Kolding sluttede jo også rigtig rigtig stærkt sidste år. Dem er jeg også spændt på. Og så synes jeg, da også vi ser utrolig spændende ud.

– Der er også Esbjerg, dem skal man jo heller ikke glemme. Også en klub der rent økonomisk ligger på en anden hylde, end vi gør. Der er større forventninger til dem. De vil også gøre sig gældende. Der er et stort forventningpres, når man spiller i Esbjerg, ligesom i OB, og det kan nogle gange være svært for unge spillere. Men EfB er også en klub, der kan rykke sig. Men der er ingen tvivl om, at EfB hører til i toppen af dansk fodbold. Så det er også nogen der kommer indenfor et par år.

– Jeg er også spændt på Hillerød. De har spillet godt i rigtig lang tid, og selvom de har mistet deres topscorere, så er det et spændende hold, og det bliver spændende at se, hvordan de kommer i gang med sæsonen.

– B.93 kunne jeg også nævne, griner Stig Pedersen og fortsætter sin vurdering af dette års NordicBet Liga

– Jeg tror bundniveauet i NordicBet ligaen er hævet betragtelig, og så er topniveauet nogenlunde det samme som i sidste sæson.

– Jeg kan hvertfald mærke at flere flere hold putter mere økonomi i trupperne. Jeg synes, der er flere hold, som har nærmet sig hinanden. Og så er der nogle hold, der bruger væsentlig flere ressourcer end andre.

Er du misundelig på AC Horsens?

– Nja, det vil jeg ikke sige. Fra min stol vil man jo gerne have så mange ressourcer som overhovedet muligt. Men det er klart, det er nogle spændende spillere, AC Horsens henter ind. Det er ikke fordi, vi konkurrerer med hinanden, vi går efter nogle andre spillere, men det er en spændende tid Horsens går i møde med nogle nye ejere.

Er FC Fredericia færdige på transfervinduet?

– Nu vil vi lige se os an, i forhold til hvor er vi henne, og hvor det er, der er behov for noget. Men jeg vil tro, der kommer en til to flere spillere ind. Og man kan jo aldrig helt afvise, at der kommer et salg. Vinduet er jo åbent længe endnu, afslutter Stig Pedersen.

FC Fredericia indleder sin NordicBet Liga-sæson på søndag, når klubben møder lige netop AC Horsens.

Den kamp kan du se på Viaplay, når den sparkes i gang klokken 15:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P