Premier League

Uro i Chelsea efter Fernandez’ sang – nu undskylder han

Flere franske holdkammerater har unfollowed Enzo Fernandez i kølvandet på hans racistiske smædesang. En undersøgelse er på vej. Og nu undskylder argentineren.

Enzo Fernandez tager sig til håret for Chelsea
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Det franske fodboldforbund vil rejse en sag hos FIFA mod en række argentinske landsholdsspillere for deres racistiske smædesang.

Sådan lød det fra forbundet tirsdag. Fernandez’ holdkammerat i Chelsea, franske Wesley Fofana, langede også ud mod smædesangene på Instagram.

– Fodbold i 2024: uhæmmet racisme, skrev Fofana.

Chelsea råder over flere franskmænd i truppen og ifølge engelske Daily Mail er Fofana, Axel Disasi og Malo Gusto stoppet med at følge Fernandez’ på Instagram.

Chelsea er ifølge flere engelske medier ved at undersøge sagen nærmere. Og nu har Enzo Fernandez undskyldt den racistiske sang

– Sangen indeholder meget stødende sprog, og der er absolut ingen undskyldning for disse ord. Jeg står imod diskrimination i alle former og undskylder for at være blevet grebet af euforien under vores Copa América-fejringer.

Foto: Skærmklip fra Instagram

– Den video, det øjeblik, de ord, afspejler ikke mine overbevisninger eller min karakter. Jeg er virkelig ked af det, skriver Fernandez i et opslag på Instagram.

Chelsea betalte i januar 2023 i omegnen af 985 millioner kroner for den argentinske midtbanespiller.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P