Premier League

Spurs-træner tog en på øjet: Aner ikke noget om rygter

Ange Postecoglou er angiveligt på listen over mulige afløsere for Gareth Southgate som ny engelsk landstræner. Det virker bare ikke som noget, han selv er informeret om.

Foto: Reuters/Matthew Childs

Ange Postecoglou bliver kædet sammen med det ledige trænersæde hos det engelske landshold.

Men det er nu ikke noget, som Tottenham-træneren har tænkt over – faktisk har australieren haft travlt med noget helt andet end at spekulere på jobbet hos Three Lions.

– Jeg tog mig en lur i eftermiddag, så jeg har ingen ide, siger han ifølge Football London, da han bliver spurgt ind til rygterne og fortsætter.

– Jeg er Tottenham-manager, og jeg er fast besluttet på at bringe succes hertil. Det er udelukkende der, mit fokus ligger.

Tottenham havde forinden vundet 5-1 i en træningskamp mod skotske Hearts. Og den 58-årige træner blev også spurgt til klubbens planer på transfermarkedet.

– Vi har en strategi på plads, og den er jeg meget komfortabel ved. Jeg er meget glad for de to spillere, vi har fået ind, og de er begge meget talentfulde, siger han.

Den 18-årige englænder Archie Gray og ligeledes 18-årige Lucas Bergvall fra Sverige er de indtil videre to nye ansigter i Tottenham.

Og Postecoglou har store forventninger til deres ankomst.

– De er ikke kommet her for kigge på. De vil begge to gerne spille, og det er fedt.

– De bringer begge to en god energi, og jeg er ikke i tvivl om, at der kommer et par tilføjelser mere, siger den tidligere Celtic-træner.

Archie Gray er en talentfuld midtbanespiller, som er kommet til fra Leeds United, hvor der var stor interesse for ham.

Englænderen er altså en konkurrent til danske Pierre Emile Højbjerg på Tottenhams midtbane. Og danskerens fremtid i klubben er fortsat uvis.

I sidste måned udtalte danskerens agent, at der er mange forespørgsler og forskellige muligheder. Det kan du læse mere om her.

Højbjerg-agent om fremtiden: Der er mange forespørgsler

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P