NordicBet Ligaen

Officielt: Hillerød henter Pingel-afløseren Monday

Hillerød har netop offentliggjort, at man har hentet en ny angriber til klubben, som man håber kan fylde det store hul, som Sebastian Pingel har efterladt sig.

Foto: Hillerød Fodbold

Hillerød har gaflet Monday Etim i FC Helsingør.

Det har klubben bekræftet onsdag eftermiddag på sin hjemmeside, hvor klubben også bekræfter, at Etim har skrevet under på en kontrakt, som løber frem til 2026.

I samme ombæring fortæller administrerende direktør i klubben, Jackie Rasmussen, at man håber, at Monday Etim kan tage over for Sebastian Pingel, der er taget til AC Horsens.

Foto: Hillerød Fodbold

– Efter Pingels afgang har vi kigget efter en eller flere, der kunne tage over. I Monday får vi en spiller, der kan lidt af det hele – han kan spille helt fremme og samtidig komme fra siden.

– Hans fart er voldsom, og i vores miljø med staben bag ham kommer vi til at se en helt anden spiller. Jeg er utrolig glad for, at det lykkedes at få Monday.

– Han kan blive vigtig for vores i forvejen spændende offensiv. Jeg har kunnet mærke på Monday hele vejen igennem, hvor meget han ville spille for os – det vægter højt i vores system, og det er gengældt, fortæller Rasmussen.

Tiltroen er så stor, at Hillerød har valgt at give Monday Etim trøjenummer 9, og den 25-årige nigerianer er også i spil til Hillerøds første NordicBet Liga-kamp.

Den spilles på søndag, når Hobro IK kommer på besøg på Right to Dream Park.

Du kan se kampen på Viaplay, når den sparkes i gang klokken 16:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P