3F Superligaen

Sønderjyske forlænger aftale med offensivprofil

Sønderjyske Fodbold har tirsdag meddelt, at klubben har forlænget kontrakten med den tidligere FCK- og Rosenborgspiller.

Ingason i kamp for Sønderjyske
Foto: Sønderjyske Fodbold

Kristal Ingasons aftale i Sønderjyske stod til at udløbe i 2026.

Men nu er der lagt et år yderligere på den aftale. Det meddeler den kommende 3F Superligaklub tirsdag formiddag.

Og både klub og spiller er tilfredse med fontraktforlængelsen af den 22-årige offensivspiller.

– Det første år med Kristall Ingason er gået fuldstændigt, som vi håbede og forventede. Efter nogle sæsoner i FC København og Rosenborg BK søgte han kontinuerligt spilletid som seniorspiller, og det har fundet hos os.

– Han er startet inde i langt de fleste kampe, og det har sat yderligere skub i hans udvikling, og vi forventer, at han kan tage nye, store skridt i de kommende år.

– Han har gjort sig særdeles godt bemærket i sin første sæson for os, og det har også skabt interesse fra andre klubber, men med kontraktforlængelsen kan vi se frem til mange flere gode oplevelser med Ingason i lyseblåt, udtaler sportschef Casper Daather.

Også Ingason er en glad mand i disse dage ovenpå forlængelsen.

– Jeg har haft et godt første år i klubben, hvor jeg har følt mig velkommen lige fra starten, og hvor det er gået godt spillemæssigt, og derfor var det også lige til for mig at forlænge min aftale.

– Vi har gang i noget spændende her i klubben, og først og fremmest kan jeg godt lide måden, vi spiller på. Jeg synes, vi spiller god fodbold, og nu venter der nye spændende udfordringer i 3F Superligaen, og det ser jeg virkelig frem til, lyder det fra Kristall Ingason.

Ingason scorede otte mål og lavede ni oplæg i sin første sæson for Sønderjyske.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P