LaLiga

Mbappé præsenteret i Real Madrid – se billeder her

Kylian Mbappé blev præsenteret på Santiago Bernabeu tirsdag, og efterfølgende var der pressemøde med den franske verdensstjerne.

Kylian Mbappé rækker armene i vejret for Real Madrid
Foto: Pierre-Philippe Marcou/AFP/Ritzau Scanpix

Hvor søndagen stod på fejring i Madrid af det spanske landshold, så har der tirsdag stået ‘Mbappé’ med fede bogstaver.

Den franske verdensstjerne bestod tirsdag lægetjekket, inden han underskrev sin kontrakt og blev præsenteret foran et menneskehav på Santiago Bernabeu.

Efterfølgende stillede den 25-årige franskmand op til en presseseance, hvor han blandt andet bekræftede, at der har været bud andetsteds fra. Men Mbappé var aldrig i tvivl.

– Jeg har været sikker på, at dette øjeblik ville komme. For mig, var Real Madrid den eneste mulighed. Jeg havde tilbud fra andre klubber, men jeg har altid sagt: Hvis jeg skal forlade Paris, så er det til fordel for Real Madrid, lød det fra Mbappé.

Det har tidligere været fremme, at både saudiske klubber og blandt andet Liverpool var interesseret i at tilknytte den franske verdensstjerne.

Det blev altså Real Madrid, som løb med Mbappé, der har underskrevet en femårig kontrakt i klubben. Han er tildelt trøjenummer ni.

Real Madrid-legenden Zinedine Zidane tog også del i præsentationen af Kylian Mbappé, og de to franskmænd ser ud til at have et godt bånd.

Se billeder og videoer fra dagens her

Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Pierre-Philippe Marcou/AFP/Ritzau Scanpix
Foto: Pierre-Philippe Marcou/AFP/Ritzau Scanpix

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P