International Fodbold

Giroud stopper: Det frygtede øjeblik er kommet

Olivier Giroud er den mest scorende spiller nogensinde på det franske landshold, men nu stopper han.

Oliver Giroud kigger efter en bold i kamp for Frankrig ved EM
Foto: Lisi Niesner/Reuters/Ritzau Scanpix

Det var ikke bare de sidste minutter af Frankrigs EM-semifinal, Olivier Giroud fik på banen for en uge siden.

Det var de sidste minutter i en gloværdig landsholdskarriere.

Den 37-årige angriber stopper på Les Bleus, som den mest scorende spiller nogensinde med 57 træffere. Og angriberne har frygtet denne dag.

– Det længe frygtede øjeblik er kommet: øjeblikket, hvor jeg siger farvel til det franske landshold, skriver Olivier Giroud på Instagram.

– Vi er blevet et uadskilleligt hold af kammerater under én mands vågne øjne: landstræneren, Didier Deschamps, som jeg takker for hans tillid. Trods vores op- og nedture har han gjort det muligt for mig at blive Les Bleus’ all-time topscorer.

Girouds landsholdkarriere startede i 2011 og siden er det blevet til 137 kampe i den blå landsholdstrøje med 57 scoringer til følge. Seks flere end Thierry Henry på andenpladsen.

– Det franske landshold, som jeg har tjent i 13 år, vil altid være indgraveret i mit hjerte. Det er min største stolthed og mit kæreste minde, slutter franskmanden.

Olivier Giroud skal i den kommende sæson tørne ud for Los Angeles FC i MLS. Han har tidligere spillet for AC Milan, Chelsea, Arsenal, Montpellier, Tours og Grenoble.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P