3F Superligaen

FCK bekræfter: Emil Højlund solgt til Schalke 04

F.C. København oplyser tirsdag, at Emil Højlund skifter til Schalke 04. Det sker ugen efter, at også Oscar Højlund blev solgt til Tyskland.

Foto: Lars Rønbøg, Getty Images

Emil Højlund skifter fra F.C. København til Schalke 04.

Det står klart tirsdag formiddag, hvor københavnerne meddeler, at man er nået til enighed med den tyske klub om en transfersum for den 19-årige angriber.

Emil Højlund har underskrevet en fireårig aftale i Schalke, og FCK’s sportsdirektør fortæller, at han gerne havde set Emil Højlund fortsætte i klubben.

– Emil har været i F.C. København, siden han kom sammen med Oscar som ganske ung, og derfor er det også noget særligt at sende ham videre, udtaler Sune Smith-Nielsen, og fortsætter:

– Vi har naturligvis haft en dialog om mulighederne, og vi havde gerne set, at Emil var fortsat hos os, hvor han kunne bygge videre på sin udvikling, men vi har også stor forståelse for ønsket om at prøve sig selv af i nye omgivelser, slutter sportsdirektøren.

Emil Højlund iført hvid t-shirt til præsentation
Foto: Schalke 04

Emil Højlund er stolt over skiftet til det tyske og takker alle i FCK.

– Jeg er stolt over, at jeg har fået muligheden for at prøve mig selv af i udlandet, og det var ikke sket uden den stærke fodbolduddannelse, jeg har fået i F.C. København.

– Derfor vil jeg også gerne sige en stor tak til alle de trænere og de stabe, som har præget mig i min tid i F.C. København. De har hjulpet mig, gjort mig bedre og uddannet mig på mange måder, slutter angriberen.

Emil Højlund kom til FCK i 2018 og nåede tre førsteholdskampe for klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P