Bundesligaen

Av, Thorup: Augsburg sælger anfører til ligarival

Jess Thorup og Augsburg bliver en profil mindre, da anfører Ermedin Demirovic er blevet solgt. Det bekræfter klubben tirsdag.

Ermedin Demirović i kamp for Augsburg mod Bayern
Foto: Leonhard Simon/Reuters/Ritzau Scanpix

Ermedin Demirović skifter fra Augsburg til Stuttgart.

Det står klart tirsdag formiddag, hvor den nu tidligere Augsburg-anfører er blevet præsenteret som ny mand på MHP Arena.

Den 26-årige bosnier har underskrevet en fireårig kontrakt i Stuttgart, og Augsburg har indkasseret en rekordstor pengesum for angriberen.

– Efter at Demirovic informerede os, at han gerne ville skifte til Stuttgart, fandt vi en løsning i åbne og gode diskussioner med VfB, som passer alle involverede.

– Derudover får vi en transfersum, som vi aldrig har oplevet før, og det er af enorm betydning for udviklingen af ​​vores klub for at positionere os bedst muligt for fremtiden, udtaler administrerende direktør, Michael Ströll.

Demirovic underskriver kontrakt i Stuttgart
Foto: VfB Stuttgart

Demirovic selv takker klubben for at udvikle ham som spiller, og forklarer årsagen bag skiftet til Stuttgart.

– Ved at skifte til Stuttgart vil jeg påbegynde et nyt eventyr og opfylde min drøm om Champions League. Jeg vil gerne takke alle FCA-fans og de ansvarlige fra bunden af ​​mit hjerte for at gøre skiftet muligt for mig, udtaler bosnieren.

Demirovic kom til Augsburg i sommeren 2022 og udviklede sig hurtigt til en bærende spiller i Augsburg. Han scorede 15 mål i sidste sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P