Premier League

Wolves-profil udsat for racisme i træningskamp

Under mandagens træningskamp mellem Wolves og Serie A-oprykkerne fra Como blev den sydkoreanske angriber Hwang Hee-Chan udsat for racisme, og nu har Premier League-klubben reageret.

Hwang Hee-Chan fejrer et mål mod Luton i Premier LEauge.
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Racisme plager fodbold.

Man skulle dog tro, at trænings- og venskabskampe var en undtagelse.

Det er dog blevet totalt modbevist under mandagens træningskamp mellem Wolves og Como, hvor sydkoreanske Hwang Hee-Chan måtte lægge øre til racistiske tilråb, og nu har klubben reageret.

Hwang Hee-Chan fejrer et mål mod Luton i Premier LEauge.
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Hwang Hee-Chan hørte et racistisk tilråb i dag, hvilket er meget skuffende. Jeg talte med ham om det, og spurgte om han ville have, at hele holdet forlod kampen, eller om han bare ville skiftes ud.

– Men han var opsat på, at vi alle spillede kampen færdig og fik nogle kilometer i benene. Det er virkelig skuffende, at sådan noget sker, og at vi er nødt til at tale om det.

– Han er meget skuffet, og det er helt forståeligt. Jeg er stolt af, at han ville fortsætte og sætte holdet først i et svært øjeblik for ham, fortæller manager Gary O’Neil.

Hændelsen opstod i anden halvleg, hvor den 28-årige sydkoreaner rapporterede tilråbet.

Det førte til sure reaktioner fra holdkammeraterne, hvilket også kastede en udvisning af Daniel Podence af sig.

Wolves afslutter sin pressemeddelelse ved at skrive:

– Racisme eller enhver form for diskrimination er totalt uacceptabelt og bør aldrig forblive uanfægtet, og Wolves vil indsende en formel klage til UEFA angående hændelsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P