EM 2024

Rodri eller Yamal? På tide en spanier vinder Ballon d’Or

Ifølge Manchester City-stjernen Rodri må det være en spanier, der er favorit til at vinde prisen som verdens bedste spiller senere på året

Spaniens Rodri fejrer EM 2024-titlen.
Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix

Rodri er en ualmindeligt vigtig spiller for både klub- og landshold.

Og selvom han har vundet stort set alt på klub-niveau for Manchester City de seneste år er han ikke i tvivl om, at søndagens triumf er karrierens højdepunkt.

– Det er helt sikkert den bedste dag i min karriere, siger han ifølge Marca og fortsætter.

– Vi har skabt en familie. Vi er europamestre, selvom det er svært, og nu er vi det mest succesfulde hold i EM, siger han.

Ifølge Rodri har flere af spillerne været med til at vinde EM på ungdomsniveau, så det er en præstation, som har været længe undervejs.

– Det kan man bare se på mentaliteten i holdet. Den er fantastisk. Det er noget, som er blevet kultiveret og arbejdet på i lang tid, siger han.

Rodri blev efter kampen kåret til den bedste spiller ved EM-slutrunden, og senere på årets skal der som sædvanlig også kåres en vinder af Ballon d’Or.

Og den skal der stå et spansk navn på, mener City-profilen.

– Det er på tide, at det er en spanier, som vinder den pris, siger han.

Uvurderlige Rodri sad på banken i anden halvleg, da han måtte kapitulere med en skade i pausen. Her kunne han sidde og se sine holdkammerater køre englænderne ud af brættet i store perioder.

Officielt: Rodri kåret som EM’s bedste spiller

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P